Έρχεται νέο map στο Overwatch – Junkertown!

Blizzard αποκάλυψε ένα νέο map του Overwatch στην Ganescon : Το Junkertown! 

Το νέο map λοιπόν είναι escord style που βρίσκετε στο outback της Αυστραλίας. Είναι το σπίτι του Junkrat και του Roadhog.

Οι παίκτες σε αυτό το map οφείλουν να οδηγήσουν ένα payload γεμάτο εκρηκτικά στην καρδιά του Junkertown.

Δείτε μερικές εικόνες από το νέο map.

Δείτε παρακάτω την Official περιγραφή της Blizzard:

Junkertown is an Escort map located in the harsh and unforgiving Australian Outback. Constructed from the remains of a destroyed omnium, it’s now the home to a band of lawless scavengers known as the Junkers, led by their cutthroat Queen. When they aren’t pillaging the omnium’s skeleton for anything of value, the Junkers blow off steam in the Scrapyard—a massive gladiatorial arena whose combatants fight for glory, riches…and to survive.

Η αποκάλυψη του Junkertown έγινε από τους ίδιους Junkrat και Roadhog παρουσιάζοντας  την εμφάνιση και την αίσθηση του χάρτη σε ένα σύντομο πλάνο

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο map αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της Blizzard  “θα έρθει σύντομα”

Οι συμμετέχοντες στο Gamescom 2017 θα μπορούν να παίξουν το νέο map στην Κολωνία της Γερμανίας αυτή την εβδομάδα.

Προσωπικά μετά το Horizon Lunar Colony που δεν το συμπάθησαν ιδιαίτερα οι παίκτες (ούτε και εγώ), αυτό μου φαίνεται πολύ καλύτερο map. Αυτή η όλη φάση της λαμαρίνας και της παλιατζούρας και γενικότερα η κατάσταση που θυμίζει λίγο Death Race μου έχουν προκαλέσει ένα Hype! Πείτε μας και σεις στα σχόλια πώς σας φαίνεται το νέο map? 

 

 

Comments

comments

Paris Zahariadis

Είμαστε οι BeastMode, ποιο συγκεκριμένα, Πάρης, Ιάσονας και Σάκης. Ασχολούμαστε χρόνια με το Gaming και την τεχνολογία. Επίσης τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε με το YouTube και το Twich. Μπορείτε να δείτε το Profile μας στο Facebook και να ενημερώνεστε από εκεί για το οτιδήποτε κάνουμε.