Το Call of Duty κερδίζει μια νέα προσθήκη στο συνεχώς επεκτεινόμενο franchise του με ένα Free to play παιχνίδι για κινητά! 

Η Activision μόλις ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Tencent για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, το οποίο σύμφωνα με τις εκθέσεις  θα φέρει το First Person Shooting στην κινητή πλατφόρμα.

Σε μια δήλωση, ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής Rob Kostich επιβεβαίωσαν: «Συνεργαζόμαστε στενά με ένα από τα κορυφαία κινητά στούντιο, για να αναπτύξουμε μια διασκεδαστική και πρωτότυπη εμπειρία Call of Duty που προσφέρει εξαιρετικό gameplay και μηχανική για τους “κινητούς” παίκτες.

Το Call of Duty ήταν η πρώτη εμπειρία Action fps σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια και βλέποντας ότι ζωντανεύουν στην κινητή πλατφόρμα ήταν πραγματικά συναρπαστικό. We can’t wait for fans to play.” 

Μιλώντας για την εταιρική σχέση μεταξύ των the gaming giants, ο Steven Ma, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Tencent Holdings Limited, δήλωσε: “Η Tencent είναι ενθουσιασμένη να φέρει την πρώτη θέση στην κορυφή των πωλήσεων.


“Φέρνουμε μαζί μια τεράστια ποικιλία χαρακτήρων, περιεχομένου και τρόπων από αυτό το μεγάλο franchise σε ένα νέο παιχνίδι κινητού Call of Duty προσαρμοσμένο για να ικανοποιήσει τα ενδιαφέροντα και να παίξει στυλ κινητών παικτών στην Κίνα. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε σύντομα τον τίτλο και να απελευθερώσουμε το παιχνίδι στην Κίνα σε λίγους μήνες. “

Αν και μόνο η Κίνα έχει προγραμματιστεί να λάβει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, ελπίζει ότι το “κινητό” COD θα έρχεται στα δυτικά νωρίτερα και όχι αργότερα.

Αν και δεν παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια στο κινητό διότι το pubg δε με ενθουσίασε καθόλου. Θα ήθελα να δοκιμάσω και το συγκεκριμένο Cod γιατί βλέπω μεγάλο Hype στις εταιρίες. Ας ελπίσουμε να μην είναι κακό!