Το καινούργιο Bundle έχει να κάνει με την μηχανή για την δημιουργία παιχνιδιών με την ονομασία Unity. H Unity είναι από τις λίγες game development engines που είναι δωρεάν, προσφέροντας επίσης κάποια δωρεάν assets, όπως χαρακτήρες, αντικείμενα, ακόμη και ολόκληρες περιοχές. Με το engine αυτό έχουν δημιουργηθεί πολλά indie παιχνίδια, αλλά και παιχνίδια που μπορούν να θεωρηθούν triple A, όπως το Wasteland 2 και το Shadow Tactics, που μπορείτε να αγοράσετε επίσης σε αυτό το Bundle. Για να αγοράσετε το Bundle ακολουθήστε αυτό το λινκ

 

Με ένα δολάριο λοιπόν, μπορείτε να πάρετε τα παιχνίδια Oxenfree και το AER Memories of Old, αλλά και τα game assets bundles,  Inventory Pro, UFPS: Ultimate FPS και FlowCanvas.

 

Με 11.12  δολάρια (10.40 ευρώ) μπορείτε να πάρετε τα παιχνίδια, Wasteland 2 Directors Cut, The Final Station και το Last Day of June, αλλά και τα game assets bundles, Realistic Effects Pack 4, Ultimate Game Music Collection και το GameFlow.

Με 15 δολάρια ( 12.89 ευρώ) μπορείτε να πάρετε το τελευταίο tier που περιέχει όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και προγράμματα και μας δίνει επίσης, τα παιχνίδια, Torment: Tides of Numenera και  Shadow Tactics: Blades of the Shogun, μαζί με τα game asset bundles,  uMMORPG, Heroic Fantasy Creatures Full Pack Volume 1, Universal Sound FX, Gaia, επίσης  μπορείτε να κάνετε μαθήματα πάνω στο game development με το πρόγραμμα , Discover Unity Game Development – From Zero to 12 Games, που κοστίζει 600 ευρώ αν δεν το πάρετε στο bundle.

 

 

To GameSenpai.gr έχει partnership με το Humble Bundle, αυτό σημαίνει ότι με κάθε αγορά που κάνετε από το Humble Bundle, μέσα από το affiliate link μας, κερδίζουμε και μεις ένα ποσοστό, χωρίς καμιά περαιτέρω επιβάρυνση στο πόσο που θα δίνεται αρχικά, παρόλα αυτά μας βοηθάει απίστευτα στο να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.