Μεγάλες αλλαγές έρχονται για τον Ornn ως μια προσπάθεια να τον κάνουν viable.

Τέλος οι μικρές αλλαγές στην passive του μετά το δραματικό 34% win ratio σύμφωνα με το opgg στο jungle του!
Η riot δουλεύει πάνω σε αλλαγές στον Ornn μετά την απογοητευτική εμφάνιση του την τελευταία εβδομάδα. Οι πρόσφατες αλλαγές του δεν ήταν αρκετές σύμφωνα με την ίδια τη Riot, μιας και ήταν μικροεφαρφογές πάνω στην passive του και όχι σημαντικό buff.

Στο τελευταίο PBE update η riot υποσχέθηκε σημαντικά buffs, αποκλειστικά για τον Ornn και όχι αλλαγές σε stats, αλλά ολικές αλλαγές στις abilities του champion!

Η πιο σημαντική αλλαγή έρχεται για την Q του, η οποία ήταν και η πιο αμφιλεγόμενη μετά το release. Η Q του φαίνεται να μην ανήκει στο ξεχωριστό αυτό kit του ήρωα μιας και είναι αδιαμφισβήτητα αδύναμη και δεν μπορεί να προσφέρει δυνατότητες στον Ornn. Πλέον με τις αλλαγές θα αυξηθεί η ταχύτητα του pillar και πλέον όποιος είναι από πάνω του θα τρώει knock up! Έτσι θα έχει περισσότερο cc(crowd control) και περισσότερη συνεργία με το υπόλοιπο kit του.

Αναφορικά με την W, Bellows Breath,αυξάνεται το μήκος και πλάτος της φωτιάς κάνοντας το πιο εύκολο να το πετύχεις,ενώ ταυτοχρόνως από 35% θα μειώνει την ταχύτητα του Ornn στο 50%.

Το τελευταίο και καλύτερο buff έρχεται στην ulti του . Το cooldown της μειώθηκε ήδη με ένα hotfix της προηγούμενης εβδομάδας αλλά τώρα αυξάνεται και η ταχύτητα του κριαριού από 1050 σε 1200.

Ελπίζουμε μετά απο αυτές τις αλλαγές να μπορούμε να ευχαριστηθούμε το πραγματικά μοναδικό gameplay που μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος ήρωας!