Ανακοίνωση reprints στην Battles of Legend: Light’s Revenge

 

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί οτι είχαμε φτιαχτεί κομματάκι όταν είχαμε μάθει οτι μέσα στο hidden-arsenal-like set αυτό θα είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε την πολυπόθητη Minerva ή τον μελοθάνατο Crystal Wing. Όλοι μας φανταζόμασταν το ύφος στα μάτια των λοιπών μελών του community όταν το μοιραίο booster pull θα ήταν ένα από αυτά, ή όταν θα μάθαιναν οτι πουλήσαμε νεφρό και μέρος από τη σπλήνα για να τα αγοράσουμε.

Να σου όμως που το setάκι αυτό γίνεται ακόμα πιο ΟΡ. Δύο νέα high-profile reprints ανακοινώθηκαν, η χιλιοτυπωμένη πλέον Χρυσούλα και ο Omega! Ω ναι, μετά από μήνες προσμονής το πανάκριβο αυτό synchro τέρας ανατυπώνεται… ξανά σε secret έκδοση και χωρίς καμία ελπίδα να υποχωρήσει έστω και στο ελάχιστο η τιμή του. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα περίμενε κάτι το διαφορετικό, στο κάτω κάτω κερδοσκοπική εταιρία είναι, φράγκα θέλει να βγάλει.

Οπλιστείτε με υπομονή λοιπόν, ζητήστε από γονείς, παππούδες και γιαγιάδες τα λεφτά που θα σας έδιναν τα επόμενα 5 χρόνια προκαταβολή και ικανοποιήστε τη ματαιοδοξία σας αποκτώντας τον Omega που πάντα θέλατε, ακόμα και αν δεν έχετε deck που να τον υποστηρίζει. Τι είναι μερικά λεφτά και ένα ανύπαρκτο playability στο τωρινό meta μπροστά την χλιδή και στο κύρος που αποπνέει η κατοχή μιας τέτοιας κάρτας…;

P.S. Ελπίζω, εύχομαι και προσμωνώ το αίσχος που ακούει στο όνομα PSY-Framelord Omega να βρίσκεται στην επόμενη banlist, λόγω του σχεδόν προσβλητικά υψηλού synergy με το νέο Link mechanic. Θα φάμε που θα φάμε Link swarm στη μάπα για να θυμόμαστε τις παλιές καλές Zoo εποχές ειδικά μετά την κυκλοφορία της Code of the Duelist, ας μην έχουμε να ανησυχούμε και για αυτόν τον παπάρα.

Comments

comments

Reaper of the Cards

Bio incoming in 3, 2, 1... το πίστεψες ε; Ε λοιπόν δεν έχει bio! Πλάκα κάνω, έχει. Αλέξης λέγομαι, ή αλλιώς Reaper of the Cards. Πρώην Head Admin και Ruling Guru του Dueling Network. Θα μάθεις πράγματα εδώ! Ξεκίνα το διάβασμα. Duelingbook username: Reaper of the Cards