EventsGaming NewsNews

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της φετινής E3

Η E3 βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Η έναρξη της θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, Σάββατο 12 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την τρίτη 15 Ιουνίου. Η Entertainment Software Association δημοσίευσε το επίσημο πρόγραμμα της E3 οπότε πάμε να δούμε τι θα περιμένουμε.

Ξεκινώντας με το Σάββατο θα γίνουν 2 press όπου θα δούμε παρουσιάσεις της Ubisoft και της Gearbox Entertainment. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και ένα session με την GamesBeat. Το pre-show ξεκινάει στις 10:00 a.m. PT / 1:00 p.m. ET. (8 μ.μ Ώρα Ελλάδας).

Η Κυριακή θα ξεκινήσει δυναμικά με την παρουσίαση της Microsoft μαζί με την Bethesda φυσικά ενώ την ίδια ημέρα έχουμε ειδικές παρουσιάσεις από Square Enix, the PC Gaming Show και the Future Games Show. Ύστερα θα ανέβουν στη σκηνή οι: Warner Bros. Games με το  Back 4 Blood και η 24 Entertainment. Το pre-show της Κυριακής ξεκινάει στις 8:45 a.m. PT / 11:45 a.m. ET. (6:45 μ.μ Ώρα Ελλάδας).

Η δευτέρα θα είναι η ημέρα των Indie καθώς θα δούμε αρκετά πραγματάκια από τις: Take-Two Interactive, Mythical Games, Freedom Games, Razer και Capcom. Θα υπάρξει επίσης και μία παρουσίαση της Verizon και της Intellivision. Το pre-show της δευτέρας ξεκινάει στις 8:00 a.m. PT / 11:00 a.m. ET. (6 μ.μ. Ώρα Ελλάδας).

Τελευταία ημέρα του μεγάλου Event στις 15 Ιουνίου και θα δούμε το Nintendo Direct μαζί με το Nintendo Treehouse που θα ξεκινήσει στις  9 a.m. PT / 12 p.m. ET. (7 μ.μ Ώρα Ελλάδας). Επίσης, θα δούμε και μερικά events από τις: Bandai Namco, Yooreka Games και GameSpot. Τέλος, το κλείσιμο της E3 θα γίνει με το ετήσιο E3 Awards Show 2021.

Δείτε επίσης: Ανακοίνωση του Far Cry VR: Dive to insanity.

senior k

Gamer απο πολύ μικρή ηλικία και με πρώτο παιχνίδι το Halo 2. Ύστερα λάτρεψα τα AC, τα Jrpg και τα απαίσια memes που μέχρι και σήμερα φτιάχνω. Λατρεύω επίσης τα Anime και το DnD, ενώ ταυτόχρονα είμαι από τους λίγους console only players.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.