Αποκάλυψη Ήρωα: Kayn the Shadow Reaper

Ο Kayn the Shadow Reaper, στα Ελληνικά Κέιν ο Θεριστής των Ψυχών έρχεται σιγά σιγά στο Summoner’s Rift. Χθες έγινε leak από έναν χρήστη στο Youtube και αργότερα η Riot μας τον αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της και τον ξεκλείδωσε στο PBE(Public Beta Environment) για να τον δοκιμάσουν οι Rioters και οι παίκτες.

Από την αποκάλυψη τού νέου ήρωα μαθαίνουμε ότι:

“Ο Σίντα Κέιν, ένας ασύγκριτος πολεμιστής με ειδίκευση στην φονική σκιώδη μαγεία, πολεμάει για να εκπληρώσει την μοίρα του. Θέλει μια μέρα να οδηγήσει το Τάγμα της Σκιάς σε μια νέα εποχή Ιόνιας Κυριαρχίας. Ο Κέιν κραδαίνει με τόλμη τον Ράαστ, ένα από τα νοήμονα όπλα των Ντάρκιν, χωρίς να τον νοιάζει που σιγά-σιγά του κατατρώει το σώμα και το πνεύμα. Υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες: είτε ο Κέιν θα τιθασεύσει το όπλο να κάνει αυτό που θέλει… ή το σατανικό όπλο θα τον καταβροχθίσει, ανοίγοντας τον δρόμο για την καταστροφή όλης της Γης των Ρούνων.”

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε τις ικανότητες του/abilities του νέου παντοδύναμου νέου ήρωα καθώς και λίγο gameplay στο τέλος.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι abilities του είναι πολύ καλές και τον αφήνουν να επιλέξει διάφορους ρόλους στο παιχνίδι όπως top, jungle, mid. Το E τον διευκολύνει πάρα πολύ στα ganks, ενώ το R τον κάνει untargetable μέχρι και 2.5 δευτερόλεπτα ενώ αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να ακολουθήσει και κάποιο teleport από αντίπαλο! Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι top ban για αρκετό καιρό όσα nerfs και να του κάνουν πάλι θα είναι ισχυρός αλλά ας δούμε τις ικανότητες του αναλυτικά:

Passive: ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΩΝ ΝΤΑΡΚΙΝ/ THE DARKIN SCYTHE

Ο Κέιν κραδαίνει ένα πανάρχαιο όπλο και παλεύει με τον Ράαστ, τον Ντάρκιν που κρύβεται μέσα του, για τον έλεγχο της θέλησής του. Σε κάθε παιχνίδι ο ένας από τους δύο θα καταβροχθίσει αναπόφευκτα τον άλλον. Ο Κέιν αναπτύσσει τις μαγικές του ικανότητες κυνηγώντας αντιπάλους που μάχονται από μακριά, ενώ ο Ράαστ τροφοδοτεί τη μανία του πολεμώντας σώμα με σώμα με εχθρούς που μάχονται από κοντά. Αν υπερισχύσει ο Κέιν, εξελίσσεται στον υπέρτατο εκτελεστή με τη δύναμη της σκιάς. Αν βγει νικητής ο Ράαστ, ο Ντάρκιν καταλαμβάνει τη θέληση και το σώμα του ξενιστή του.
Εκτελεστής της Σκιάς: Κάνει μπόνους Μαγική Ζημιά στα πρώτα δευτερόλεπτα της μάχης με άλλους ήρωες.
Ντάρκιν: Θεραπεύεται για ένα ποσοστό της Ζημιάς που κάνει σε ήρωες με ικανότητες.

Q: ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ/REAPING SLASH

Ο Κέιν εκτινάσσεται προς τα εμπρός και χτυπά τους εχθρούς που βρίσκονται κοντά μόλις τελειώσει την εκτίναξή του. Και η εκτίναξη, αλλά και το χτύπημα της λεπίδας προκαλούν Σωματική Ζημιά. Το Χάραγμα του Θανάτου προκαλεί μπόνους Ζημιά σε τέρατα.
Ντάρκιν: Αυτή η ικανότητα προκαλεί μπόνους Ζημιά ίση με κάποιο ποσοστό της Ζωής τους σε όλους τους εχθρούς, εκτός από υπηρέτες.

W: ΚΟΨΗ ΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ/BLADE’S REACH 

Κάνει ζημιά σε ευθεία γραμμή και επιβραδύνει σημαντικά όλους τους εχθρούς που χτυπά.
Εκτελεστής της Σκιάς: Αφήνει πίσω μια ζωντανή σκιά που χρησιμοποιεί την Κόψη της Λεπίδας αντί για τον Κέιν. Η Λεπίδα της ζωντανής σκιάς έχει αυξημένη εμβέλεια.
Ντάρκιν: Η Κόψη της Λεπίδας εκτοξεύει για λίγο στον αέρα τους εχθρούς που χτυπά.

E: ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ/SHADOW STEP 

Η Ταχύτητα Κίνησης του Κέιν αυξάνεται σημαντικά και αποκτά τη δυνατότητα να περνά μέσα από τοίχους για μικρό χρονικό διάστημα. Όταν περάσει για πρώτη φορά μέσα από έναν τοίχο, θα ανακτήσει λίγη Ζωή και θα αυξήσει σημαντικά τη διάρκεια των Βημάτων στη Σκιά. Αν ο Κέιν βρίσκεται σε κατάσταση μάχης με αντίπαλους ήρωες, δεν θα αυξηθεί η διάρκεια της ικανότητας.
Εκτελεστής της Σκιάς: Αποκτά επιπλέον Ταχύτητα Κίνησης και ανοσία στις επιβραδύνσεις όταν ενεργοποιεί τα Βήματα στη Σκιά.

R: ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ/UMBRAL TRESPASS 

Ο Κέιν μπορεί να εισβάλει στο σώμα οποιουδήποτε αντίπαλου ήρωα σε κοντινή απόσταση που έχει δεχτεί πρόσφατα ζημιά από αυτόν. Όταν κάνει Εισβολή στο σώμα ενός ήρωα, ο Κέιν δεν μπορεί να γίνει στόχος για λίγα δευτερόλεπτα. Αν ενεργοποιήσει ξανά την ικανότητα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η επίδραση θα λήξει νωρίτερα. Στη συνέχεια, ο Κέιν αποσπάται βίαια από το σώμα του θύματός του και προκαλεί μεγάλη ποσότητα ζημιάς.
Εκτελεστής της Σκιάς: Η Σκοτεινή Εισβολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πιο μακριά και επαναφέρει την μπόνους Μαγική Ζημιά από Το Δρεπάνι των Ντάρκιν αφού ο Κέιν βγει από το θύμα του.
Ντάρκιν: Η Σκοτεινή Εισβολή κάνει επιπλέον Ζημιά ως ποσοστό της μέγιστης Ζωής του θύματος, θεραπεύοντας στην πορεία το Ντάρκιν.
Οι ικανότητες του με το Classic skin του

Οι ικανότητες με το Soulhunter(1350 RP) skin του

 Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους ήρωες αν και αυτές με τον Aatrox δύσκολα θα τις δούμε εκτός εάν τον κάνουν buff ή rework.

Πηγές: Surrender at 20, LoL Website

Comments

comments