Βγάζει προσωρινά η EA τα microtransactions από το Star Wars Battlefront 2

Λόγο της μεγάλης αντίδρασης πολλών gamer στο Reddit και γενικά σε όλα τα forum στο Internet ,η EA αποφάσισε να βγάλει προσωρινά το premium currency ,του Star Wars Battlefront 2 ,το οποίο έχει την ονομασία Crystals .Ο λόγος που αφαιρέθηκαν τα Crystals ,μας ενημερώνει η EA ,είναι για να μπορέσουν να ισορροπήσουν το σύστημα του progression στο παιχνίδι ,ώστε να μην βασίζεται τόσο πολύ στα lootboxes ,κάνοντας το παιχνίδι Pay2Win .

 

 

Τα Crystals λοιπόν μπορούσαν μέχρι σήμερα να αγοραστούν μόνο με χρήματα .Με τα Crystals αυτά λοιπόν ,μπορούσες να αγοράσεις lootboxes τα οποία περιέχουν Star Cards  της οποίες χρησιμοποιούσες για να  βελτιώσεις τους χαρακτήρες σου ,τους Heroes σου και τα οχήματα που χρησιμοποιούσες ,έτσι ώστε να γίνεις δυνατότερος από τους άλλους χρήστες του παιχνιδιού .

Με την απόφαση να βγάλει προσωρινά τα Crystals  η ΕΑ σίγουρα θα χάσει αρκετά λεφτά ,καθώς κοντεύει το launch του παιχνιδιού .Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν η αλλαγή αυτή έγινε όντος για να ηρεμήσει η EA τα πνεύματα και να ευχαριστήσει τους αγανακτισμένους gamers του κόσμου ,ή είναι άπλα ένα ακόμη κόλπο της εταιρίας για να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα αφού ξεχαστεί το όλο θέμα με τα lootboxes .

 

 

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *