Για 2.75 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε ο R2-D2

Αν ποτέ αναρωτηθήκατε πόσο μπορεί να κοστίζει το λατρεμένο μας ρομποτάκι των Star Wars τώρα επιτελούς μπορούμε να έχουμε έναν ακριβές αριθμό . Για 2.75 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε λοιπόν ο R2-D2 σε πλειστηριασμό που έγινε ,αυτή την εβδομάδα στην Νοτιά Καλιφόρνια . Η Profiles of History , το κέντρο δημοπρασιών  ,το οποίο και κατάφερε την πώληση αυτήν ,ανακοίνωσε την πώληση  μέσα από την σελίδα της στο  Facebook . Το φωτόσπαθο του Luke Skywalker πουλήθηκε, επίσης για 450 χιλιάδες δολάρια .

To R2-d2 που πουλήθηκε ,είχε συναρμολογηθεί από κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της original τριλογίας Star Wars ,αλλά και από το επεισόδιο 1 και επεισόδιο 2 . Ο ιδιοκτήτης του αρχικά ήθελε να πάρει 2 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση του .

Το φωτόσπαθο το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον Mark Hamill στο Star Wars a New Hope  αλλά και στο Star Wars  The Empire Strikes Back ,βρισκόταν πριν στην ιδιοκτησία του Gary Kurtz ,τον παραγωγό των ταινιών αυτών .Το φωτόσπαθο θα μπει σε έκθεση μαζί με άλλα Star Wars αντικείμενα που έχει αγοράσει το Ripley’s believe it or not όπως τα μαλλιά του Chewbacca και το Millennium Falcon φτιαγμένο από σπίρτα .

 

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV