Δοκιμαστικά από τον Aris Esports για τα παιχνίδια League of Legends, Dota2, CS:GO, Hearthstone, Overwatch και όχι μόνο.

Αύριο Τρίτη 01.08.2017 στις 11.00 το πρωί ο Aris Esports κάνει τα δοκιμαστικά για τη δημιουργία των ομάδων του για τα παιχνίδια League of Legends, Dota2, CS:GO, Hearthstone, Overwatch, όπως και αρκετών ακόμα. Οι ομάδες που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι μόνο οι επαγγελματικές αλλά και ομάδες μικρότερων επιπέδων, όπως ανέφεραν “δε κλίνουν τη πόρτα σε κανέναν”.
Χωρίς να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ο καθένας ανεξαρτήτως την ομάδα που υποστηρίζει έχει τη δυνατότητα να πάει και να δοκιμάσει τον εαυτό του για να αρπάξει την ευκαιρία να μπει στον κόσμο των e-sports.
Για όσους δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν λογικά θα ανακοινωθούν κι άλλες μέρες οπού θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά. Το GameSenpai.gr θα φροντίζει να σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα τους:

Comments

comments

aristotelis filaktos

Είμαι ο Αριστοτέλης ή γνωστός και ως DarkMagician (ναι ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το nickname που διάλεξα είναι αυτό που ήθελα, αλλά τώρα πάει, δεν αλλάζει :P ). Γεννημένος το 1995 και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμουν με το gaming, από το Gameboy και διάφορες κονσόλες, όσο και με το pc. Πλέον η αλήθεια είναι ότι το pc και τα online games με έχουν κερδίσει. Αυτή τι στιγμή σπουδάζω γραφίστικη καθώς και πληροφορική. Μιας και το gaming αλλά και τα anime είναι κάτι που μου αρέσουν πολύ έφτιαξα ένα site σχετικό με αυτά που μάλλον θα το ξέρετε (ελπίζω δηλαδή) το GameSenpai.gr.