Σύμφωνα με την Sony όσοι έχουν Playstation Plus τον μήνα Ιούλιο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Detroit:Become Human ( αξίας 70€) αντί για το Pro Evolution Soccer 2019 που είχε ήδη ανακοινωθεί .

Επιπλέον

Οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα αποκτήσουν ακόμα το Horizon Chase Turbo, τον αναβαθμισμένο δρομέα σε στυλ arcade από τον προγραμματιστή Aquiris Game Studio. Και χάρη στη Sony που δίνει στους συνδρομητές την ψηφιακή πολυτελή έκδοση του Detroit:Become Human . Επίσης οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα πάρουν επίσης την έκδοση του Heavy Rain της PlayStation 4, ως μέρος της προσφοράς αυτού του μήνα. (Αξίζει να σημειωθεί πως το Heavy Rain ξανά δόθηκε στο PlayStation Plus τον Ιούλιο του 2018.)

Λίγα λόγια για το Detroit:Become Human

Το Detroit: Become Human είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Quantic Dream και κυκλοφόρησε από τη Sony Interactive Entertainment για το PlayStation 4 στις 25 Μαΐου 2018. Το παιχνίδι έχει τρεις βασικούς χαρακτήρες (ανδροειδή) ,με πρώτη από αυτούς να είναι η : Kara (Valorie Curry) η οποία είναι μια οικιακή βοηθός που που το σκάει από το σπίτι στο οποίο δουλεύει για να προστατέψει ένα μικρό κοριτσάκι την Alice , από τον Ναρκομανή πατέρα της . Ο δεύτερος χαρακτήρας , Connor (Bryan Dechart), του οποίου η δουλειά είναι να κυνηγάει ανδροειδή τα οποία κάνουν εξεγέρσεις και είναι αυτόνομα , και τέλος ο Markus (Jesse Williams), ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει τα ανδροειδή να γίνουν αυτόνομα μέσω μιας ομάδας της Jericho .

Κλείνοντας

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως Το Detroit: Become Human κρίθηκε με γενικά ευνοϊκές αναθεωρήσεις από τους κριτικούς, που επαίνεσαν το σκηνικό, τα γραφικά, τις μικρότερες στιγμές στην ιστορία, τους κύριους χαρακτήρες, τους φωνητικούς ηθοποιούς, τις επιλογές επιπτώσεων στην αφήγηση και το διάγραμμα ροής, αλλά επέκριναν τους ελέγχους κίνησης , την εξέλιξη των ιστορικών και θεματικών αλληγοριών και την πλοκή του παιχνιδιού και των χαρακτήρων μέσα σε αυτό . Επιπροσθέτως το παιχνίδι είναι η πιο επιτυχημένη εκτόξευση της Quantic Dream, με πωλήσεις άνω των 2 εκατομμυρίων.