Επιστρέφει το καλοκαιρινό event του Overwatch

Το πρωταρχικό εποχιακό event του Overwatch ,το Summer Games , θα επιστρέψει την Τρίτη 8 Αυγούστου και θα κρατήσει μέχρι της 29 του μηνός  , ανακοίνωσε η Blizzard . Το φετινό event θα έχει καινούργια skin ,ένα ανανεωμένο LucioBall , άλλα θα επιστρέψουν και τα skins της περσινής χρονιάς .

Τα  Summer Games 2017 του Overwatch θα έχουν καινούργια cosmetic αντικείμενα ,άλλα θα επιστρέψουν και τα παλιά για τους παίχτες που δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να τα πάρουν , λόγο του ότι δεν μπορούσαν να τα αγοράσουν με credits . Αυτό θα αλλάξει για το φετινό event , καθώς τώρα θα μπορείς να αγοράσεις τα εποχιακά περσινά skin σε μειωμένη τιμή . Τα καινούργια Summer  legendary skins θα έχουν τις κανονικές τιμές για τα εποχιακά skin  (3000 credits κτλπ ) ,ενώ τα παλιά Summer skins θα έχουν το κόστος ενός κανονικού legendary skin (1000 credits ).

Στο παρακάτω video βλέπουμε τον Jeff Kaplan game director του Overwatch να αναλύει το Summer Games Event 2017

 

 

To Lucioball θα επιστρέψει επίσης για το event αυτό και αυτή την χρονιά η Blizzard , θα βάλει ένα καινούργιο στάδιο , Sydney, μαζί με την ήδη υπάρχον στάδιο ,Rio . Επίσης θα γίνουν κάποιες αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού , καθώς δεν θα μπορείς πια να κάνεις boop σε κάποιον αντίπαλο με την Soundwave επίθεση του Lucio , παρά μόνο στην μπάλα ,μαζί θα αλλάξει και η ulti του Lucio στο Lucioball , αφού αντί να έρχεται η μπάλα προς το μέρος σου όπως πέρσι ,φέτος θα boostαρει την ταχύτητα σου και την δύναμη του Soundwave σου . Τέλος το Lucioball θα έχει και το δικό του competitive ranking system για την διάρκεια του event .

 

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV