Ενημέρωση: Ο προγραμματιστής του  Overwatch Scott Mercer επιβεβαίωσε την επόμενη εβδομάδα, η Brigitte θα μπει στο Game  δεν θα είναι διαθέσιμη για το Competitive Play μέχρι την αρχή της σεζόν 10. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην εννέα σεζόν του Competitive Play, η οποία ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου και αναμένεται μέχρι τα τέλη Απριλίου.

 

 

Αρχική ιστορία: Ο νέος ήρωας της Overwatch, Brigitte, ξεκινάει στις 20 Μαρτίου. Αν και έχει χαρακτηριστεί ως support hero, η Brigitte μοιάζει περισσότερο με μια hybrid support/tank, καθώς  κουβαλάει barrier shield .

“Οι δυνατότητες της armor engineering της  Brigitte την καθιστούν support hero παρέχοντας ταυτόχρονα healing and armor  για τους συμμάχους της”, αναφέρει η περιγραφή χαρακτήρων της. “Το πρωταρχικό της όπλο είναι το heavy-hitting Rocket Flail που χτυπάει πολλαπλούς εχθρούς ταυτόχρονα.
Το Whip Shot δίνει τη δυνατότητα στην Brigitte να χτυπήσει  προς τα εμπρός, χτυπώντας τους εχθρούς σε απόσταση και στέλνοντας  τους προς τα πίσω με κάθε χτύπημα.
η Passive  ability του Brigitte (Inspire) , θεραπεύει τους κοντινούς συμμάχους της . ”

Η Brigitte έχει τεσταριστεί στο PTR Overwatch  τις τελευταίες εβδομάδες, είναι έτοιμη και  σύντομα θα μπει στους live servers.
Εν τω μεταξύ ρίξτε μια μάτια στο guide για το  unique kit  και, φυσικά, όλα τα skins της