Η επόμενη μέρα του LGC

Μετά την τρικυμία έρχεται γαλήνη λένε. Κάτι παρόμοιο πρέπει να γίνει και στο LGC τα λάθη που έγιναν πρέπει να τα θυμόμαστε μόνο για τον λόγο να μη γίνουν ξανά στο μέλλον

Είναι κρίμα μια προσπάθεια που έχει γίνει στο LGC να χάνει την αξία του μέσα από τέτοια περιστατικά. Το οποίο όχι μόνο επηρεάζει την ίδια οργάνωση αλλά και όλη την ελληνική σκηνή.
Το LGC πρέπει να κάνει ένα μικρό Restart, να ξεκαθαρίσει τη θέση του, να αποφασίσει τι θέλει να είναι τελικά το LGC, να θέσει ξεκάθαρους κανονισμούς όπου θα ισχύουν ισάξια και θα σέβονται όλες οι ομάδες όπως και να καλύψει άλλα κενά/προβλήματα που υπάρχουν.

Όπως το LGC πρέπει να έχει κανόνες για τις ομάδες έτσι και οι ομάδες πρέπει να έχει κανόνες για τους παίκτες, για να προστατεύει τη διοργάνωση, την ομάδα αλλά και τους ίδιους τους παίκτες. Οι δηλώσεις αλλά και η συμπεριφορά των παικτών εντός και εκτός παιχνιδιού πρέπει να είναι επαγγελματική, όταν θέλουν να έχουν και επαγγελματική αντιμετώπιση.

Όταν όλα αυτά μπουν στη θέση τους τότε ο κόσμος θα αρχίσει από μόνος του να σέβεται και να στηρίζει περισσότερο την όλη οργάνωση, για να το πετύχει όλο αυτό όμως πρέπει να είναι ξεκάθαροι οι στόχοι και ο σκοπός του LGC, ο οποίος φυσικά δε πρέπει να είναι (τουλάχιστον όχι μόνο) η προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών αλλά η δημιουργία ένα σοβαρού πρωταθλήματος με σωστό και κάλο ανταγωνισμό, σωστή οργάνωση χρόνου και περιεχομένου. Φυσικά το να έχει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο όπως και ένα καλό χρηματικό έπαθλο θα ανεβάσει το επίπεδο.

Από τη μεριά του ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι κάτι τόσο απλό πόσο μάλλον όταν είναι κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε τόσο μεγάλη κλίμακα, πόσο μάλλον σε μια χωρά που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Ας ελπίσουμε οι παίκτες να συζητήσουν τα όσα έγιναν και να λυθούν οι παρεξηγήσεις ώστε να συνεχιστεί σε καλό κλίμα το πρωτάθλημα.
Παρακάτω θα δείτε το πρόγραμμα της εβδομάδας που μας έρχεται όπως και το link το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε το LGC. www.twitch.tv/lolhellas
Facebook Page: League of Legends Greek Championship

Για όσους δεν είδα τι έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο μπορούν να το δουν εδώ

Comments

comments

aristotelis filaktos

Είμαι ο Αριστοτέλης ή γνωστός και ως DarkMagician (ναι ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το nickname που διάλεξα είναι αυτό που ήθελα, αλλά τώρα πάει, δεν αλλάζει :P ). Γεννημένος το 1995 και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμουν με το gaming, από το Gameboy και διάφορες κονσόλες, όσο και με το pc. Πλέον η αλήθεια είναι ότι το pc και τα online games με έχουν κερδίσει. Αυτή τι στιγμή σπουδάζω γραφίστικη καθώς και πληροφορική. Μιας και το gaming αλλά και τα anime είναι κάτι που μου αρέσουν πολύ έφτιαξα ένα site σχετικό με αυτά που μάλλον θα το ξέρετε (ελπίζω δηλαδή) το GameSenpai.gr.