Η φάσεις του The League για το League of legends – GameAthlon – eGaming

Οι ομάδες του THE LEAGUE έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν στις μεγαλύτερες ελληνικές LAN διοργανώσεις εξασφαλίζοντας τη θέση του όπως φαίνεται στο παρακάτω bracket.

GameAthlon
Στο επερχόμενο GameAthlon 8-9 Ιουλίου, οι ομάδες του THE LEAGUE θα αγωνιστούν για το έπαθλο της διοργάνωσης και τον τίτλο του πρωταθλητή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τις ομάδες αυτές θα πλαισιώσουν 2 ομάδες από το πρωτάθλημα του E-food, Fight For Your Food.
Οι τελευταία θέση της βαθμολογίας του The League θα αντιμετωπίσει την δεύτερη ομάδα από την κατάταξη του FFYF για να πετύχει την είσοδο της στο LAN. Η πρώτη ομάδα από το FFYF θα αγωνιστεί στο TOP 8 απευθείας.

Πρόγραμμά αγώνων και ομάδες που θα πάρουν μέρος:

eGaming 2017

Όπως κάθε Σεπτέμβρη έτσι και σε λίγους μήνες από τώρα οι κορυφαίες ομάδες θα αναμετρηθούν στο κορυφαίο gaming event eGaming στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι 6 κορυφαίες ομάδες του The League θα έχουν απευθείας την θέση τους στο TOP 8 του THE LEAGUE OPEN, ενώ η τελευταία θέση θα χρειαστεί αγώνες μπαράζ για να περάσει στο LAN.

Ανοικτά προκριματικά θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο και θα επιτρέπουν σε όλες τις ομάδες να συμμετέχουν για να κερδίσουν τη θέση τους εκεί (ανεξαρτήτου εθνικότητας).
Το THE LEAGUE OPEN είναι ανοικτό πρωτάθλημα και όλοι μπορούν να συμμετέχουν στα προκριματικά του σε αντίθεση με το LAN του GameAthlon που είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα και δεν επιτρέπει σε ξένους οργανισμούς την συμμετοχή.

 

 

Caster του The League για το League of Legends :

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα πράγματα για το The League , GameAthlon & eGaming μπορείτε να επισκεφτείτε τα παρακάτω link.

 

https://theleague.gr/events/the-league-on-tour-2017-gameathlon/

https://theleague.gr/lol/news/lan-diorganoseis/

Facebook Page: https://www.facebook.com/TheLeagueSeries/

eGaming: https://egaming.gr/ga/

 

 

Comments

comments

aristotelis filaktos

Είμαι ο Αριστοτέλης ή γνωστός και ως DarkMagician (ναι ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το nickname που διάλεξα είναι αυτό που ήθελα, αλλά τώρα πάει, δεν αλλάζει :P ). Γεννημένος το 1995 και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμουν με το gaming, από το Gameboy και διάφορες κονσόλες, όσο και με το pc. Πλέον η αλήθεια είναι ότι το pc και τα online games με έχουν κερδίσει. Αυτή τι στιγμή σπουδάζω γραφίστικη καθώς και πληροφορική. Μιας και το gaming αλλά και τα anime είναι κάτι που μου αρέσουν πολύ έφτιαξα ένα site σχετικό με αυτά που μάλλον θα το ξέρετε (ελπίζω δηλαδή) το GameSenpai.gr.