Η Ubisoft ανακοίνωσε 2 καινούριους Operators για το Rainbow 6:Siege

Η Ubisoft κατά την διάρκειά του Livestream που είχανε για το Rainbow Six Invitational τουρνουά ,μας αποκάλυψε δυο καινούριους operators που θα έρθουν στο Rainbow 6:Siege .O Lion και η Finka οι οποίοι θα είναι και οι δυο Attackers ,θα κυκλοφορησουν μαζί με το event ,με το όνομα Operation  Chimera ως μέρος του Year 3 pass.

Οι καινούριοι operators έρχονται από την παγκόσμια οργάνωση ειδικών δυνάμεων με το όνομα CBRN ,η οποία οργάνωση  στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ,πράγμα σπάνιο για το παιχνίδι ,καθώς οι περισσότεροι operators βασίζονται σε πραγματικές ειδικές δυνάμεις διάφορων χωρών .

 

 

Ο πρώτος Operator με το όνομα ,Lion ,έρχεται από την Γαλλία και χρησιμοποιεί ένα ειδικό Drone ,με το όνομα EE-One-D , το οποίο εντοπίζει την τοποθεσία των αντιπάλων .Με την ειδική ικανότητα του ο Lion μπορεί να εντοπίζει τους αντιπάλους , μόνο όμως όταν κινούνται .

Η Finka ,η δεύτερη operator που μας έρχεται ,είναι μια support operator της οποίας η ειδική ικανότητα ,όταν ενεργοποιηθεί δίνει σε όλη την ομάδα της ένα health-boost που δίνει 40 παραπάνω hp ,αλλά και ένα boost στην ταχύτητα και στο reload ,ακόμα και ένα τσάμπα revive αν κάποιος συμπαίχτης είναι νεκρός.

Οι operators θα κυκλοφορησουν στις 6 Μαρτίου μαζί με το Operation Chimera event που θα φέρει ένα καινούριο limited time coop mode ,όπου τρεις operators θα αντιμετωπίζουν ορδές από Zombie .

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *