Θα έρθει τελικά το Red Dead Redemption 2 στο PC ?

Η Take-Twο και η Rockstar Games ανακοίνωσαν το Red Dead Redemption 2 τον προηγούμενο Οκτώβριο και προς το παρόν έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του παιχνιδιού ,μόνο στις κονσόλες . Παρόλα αυτά ένα Pc Port δεν θεωρείται πια απίστευτο γεγονός ,αν δει κάνεις την τεράστια επιτυχία που είχε το GTA5 και το online κομμάτι του στο PC.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ,η Take-Two ρωτήθηκε ευθέως για το αν το Pc θεωρείται καλή επιλογή για τους μεγαλύτερους gaming τίτλους της εταιρίας . Ο πρόεδρος της εταιρίας  Karl Slatoff ,δήλωσε ότι εξαρτάτε από το είδος του τίτλου , αναφέροντας ότι κάποιοι τίτλοι βασίζονται σχεδόν αποκλειστικά στην Pc πλατφόρμα ,όπως πχ το Civilization και το  XCOM .

Επίσης ο Karl Slatoff είπε ότι το Pc market είναι μια μεγάλη και δυνατή αγορά για την εταιρία ,καθώς βασίζεται κυρίως στην Digital αγορά παιχνιδιών ,το οποίο λύνει τα χεριά της εταιρίας ,καθώς  μοιράζονται πιο εύκολα τα copies του εκάστοτε παιχνιδιού .

 

 

Όταν όμως ο Ceo της εταιρίας Strauss Zelnick ρωτήθηκε για το αν το Red Dead Redemption 2 θα έρθει στο PC , απάντησε ότι θα ήταν καλύτερο να απαντήσει αυτή  την ερώτηση , η ίδια η Rockstar .

 

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft οι βασικές μου τρέλες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *