Για πρώτη φορά μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το Meta του HearthStone αισθάνεται σαν να είναι σε καλή θέση. Το Odd Paladin, το Token Druid, το Warlock Control και το Rogue Quest είναι όλα τα κορυφαία top-tier decks, το καθένα με τα δικά του μοναδικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Η Blizzard κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση “του παιχνιδιού”, για να δώσει στους παίκτες μια κρυμμένη ματιά στο τι έρχεται στη συνέχεια για το παιχνίδι καρτών που έχει κλέψει όλο τον ελεύθερο χρόνο μου και τα επιπλέον μετρητά.

 

icicletome of intellect

call of the void

pilfer

Όταν οι παίκτες παίζουν για πρώτη φορά το Hearthstone, θα έχουν την επιλογή να ξεκινούν από το επίπεδο 50 και να κατεβαίνουν στο 25. Για να ολοκληρώσετε το Gauntlet , θα κερδίσετε ειδικές ανταμοιβές που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Οι παίκτες που επιστρέφουν μπορούν να επιλέξουν να παρακάμψουν τα επιπλέον επίπεδα, αλλά δεν θα είναι πλέον σε θέση να αποκτήσουν τα επιπλέον καλούδια.

-Προσωπική άποψη θεωρώ ξεκάθαρα κατά εμένα ότι το Expansion όντως για αρχή πάει πάρα πολύ και ότι η εταιρία βρίσκεται συνέχεια από πάνω του το τελευταίο καιρό δείχνει σημάδι βελτίωσης.