Κατηγορίες παιχτών part #2

Τι, νόμιζες οτι τελειώσαμε; Γελάστηκες. The list goes on λοιπόν με το δεύτερο μέρος των πιο iconic κατηγοριών που κάποιος θα συναντήσει σε ένα community ή σε κάποιο tour. Aν ταυτίστηκες με κάποια από αυτές σου ‘χω άσχημα νέα… Αν όχι μη σκας, έρχεται και part 3, που θα μου πας θα σε πετύχω κάπου.

O rule shark

Το κακό παιδί. Με κλίση προς την παρανομία, και αφού δεν βλέπει νίκη ούτε με τηλεσκόπιο, ο rule shark θα σου πει οτι έχει replay στο damage step, το Warning κόβει όλες τις Spell/Trap και οτι ο Jinzo είναι μια παρεξηγημένη ψυχή που κανονικά κάνει negate και τις Spells, και ας μην το γράφει. Σε duels με τον rule shark καλό θα είναι να έχεις τον αριθμό του judge σε speed dial, θα σου χρειαστεί.

O anime fan

Τι φταίει κι αυτός, έτσι έμαθε. Θα τον ακούσεις να σου εξηγεί σε άπταιστα ελληνικά το effect μιας κάρτας όπως ακριβώς το διάβασε ο animated κομπάρσος #32 στο επισόδειο #4 της σεζόν #7 στο duel #2 του επισοδείου στο τρίτο στενάκι μόλις στρίψεις μετά την εκκλησία στο δεύτερο φανάρι. “Ενεργοποίησες την παγίδα μου, εμπρός άσπρε δράκε!”, θα σου πει με ενθουσιασμό, ως δεύτερος Kaiba, την ώρα που εσύ θα προσπαθείς να μπεις κάτω από το τραπέζι για να κρύψεις τη ντροπή σου.

Ο rarity whore

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης του yugioh. Tι πάει να πει “φτηνό reprint”; Το rarity είναι rarity και χωρίς ένα αξιοσέβαστο bling level ένα deck απλά δεν αξίζει. Καίει τελετουργικά commons για καλύτερη τύχη σε booster pulls και σνομπάρει αυτούς που τις actually χρησιμοποιούν. Θέμα χρόνου η στιγμή που το οικοπεδάκι της γιαγιάς στα Ψαχνά Ευβοίας θα γίνει YCS prize card και θα τον κυνηγάει όλο το σόι με πυρσούς και τσουγκράνες.

Tο θύμα

Απαντάται σε μεγάλους αριθμούς και συνήθως μικρές ηλικίες σε όλα σχεδόν τα οικοσυστήματα που εμπεριέχουν dueling. Αντιπροσωπευτικό μέλος της οικογένειας “Pullingus Secretus”, το θύμα ξεχωρίζει για το γεμάτο commons album του και τις ανελέητες μάχες για κυριαρχία που δίνονται γύρω του κάθε φορά που ανοίγει ένα booster.

O noob

Είδα φως και μπήκα. Πασιφανές οτι το yugi δεν είναι για τα κυβικά του (αλλά να κι αν είναι, να κι αν δεν είναι), ο noob είναι η χαρά του tour. Μακαρίως αδαής για το τι γίνεται και λέγεται πίσω από την πλάτη του, ο noob θα πάρει μέρος στο tour με υψηλές προσδοκίες και ελπίδες και θα dropάρει στον δεύτερο γύρο γιατί κάθε duel του τελείωνει μετά από 5000 warnings για misplays. Πάρ’τον με το καλό όποτε του μιλάς, μπας και συνεχίσει να έρχεται για free νίκες.

Ο συλλέκτης

Κατηγορία-μυστήριο, μιας και πολλές φορές συνδιάζεται με πολλές άλλες, ο συλλέκτης μπορεί να υπάρξει σε πολλές μορφές. Σε σπάνιες περιπτώσεις έχει όντως μυαλό και κάνει καλά αυτό που κάνει, με album που θέλεις γυαλιά ηλίου για να ξεφυλλίσεις και θα ζήλευαν μέχρι και teams. Τις περισσότερες φορές όμως ο “συλλέκτης” είναι απλά μια παρόρμηση με πόδια. Με album-πέτσα με ελάχιστες σπάνιες/ακριβές κάρτες τις οποίες θα δώσει για να πάρει κάτι νέο που θα γυαλίζει και πολλές common-σκουπίδια, ο ντενεκές αυτός είναι συλλέκτης “στα χαρτιά” και όχι ιδιαίτερα συμπαθής λόγω του ύφους του.

Τη ρίξαμε τη χολή μας και σήμερα. Δεν τελειώσαμε όμως, η αναίσχυντη κριτική θα συνεχιστεί πρώτον γιατί δεν είμαστε τίποτα ευγενικοί και δεύτερον δεν σταματάτε και ‘σεις να δίνετε πατήματα. Μέχρι την επόμενη φορά, καλά duels!

Comments

comments

Reaper of the Cards

Bio incoming in 3, 2, 1... το πίστεψες ε; Ε λοιπόν δεν έχει bio! Πλάκα κάνω, έχει. Αλέξης λέγομαι, ή αλλιώς Reaper of the Cards. Πρώην Head Admin και Ruling Guru του Dueling Network. Θα μάθεις πράγματα εδώ! Ξεκίνα το διάβασμα. Duelingbook username: Reaper of the Cards