Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον Ban του Account του στο Overwatch, ο xQc δέχεται μόνιμα μπάν τώρα και στο λογαριασμό του για το League Of Legends.

Θυμηθείτε σε προηγούμενο άρθρο μας για την επικείμενη αλλαγή πολιτικής της Riot: https://gamesenpai.gr/ολοκληρωτική-αλλαγή-πολιτικής-από-τη/

Ο πρώην παίχτης των Dallas Fuel καθώς έκανε Stream παίζοντας League Of Legends έλαβε ένα μήνυμα μέσα στο παιχνίδι που έλεγε ότι ”έφαγε” Perma Ban από το διάσημο Moba. Το μήνυμα αυτό έλεγε ” Καθώς ένας παίχτης βρήκε την επικοινωνία σας πάρα πολύ αρνητική και επιθετική, ο λογαριασμός σας έχει μονίμως απενεργοποιηθεί”. ” Είσαστε μέσα στο  0.006 τα εκατό  ποσοστού των παιχτών του League Of Legends όπου είναι πολύ αρνητικό και για αυτό τον λόγο ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί μονίμως”.

Επίσης το μήνυμα έδειχνε  ότι η επικοινωνία εντός παιχνιδιού του xQc ήταν “αρκετά κατώτερα από τα πρότυπα της κοινότητας του League”. Έδειχνε ακόμη παραδείγματα  από τα μηνύματα του παιχνιδιού του xQc, τα οποία περιείχαν φράσεις όπως “Σκοτώστε με τώρα” και “ξέχασαν το AutoAttack ή δεν είχα αρκετό Mana”.

Ο πρώην παίχτης του Overwatch League είχε αρκετό παρελθόν με το Flaming και με τον να δέχεται τέτοιου είδους τιμωρίες. Πρώτα αποκλείστηκε από το Overwatch League για τέσσερις μέρες και του χρεώθηκε πρόστιμο της τάξης των 2,οοο Δολαρίων Αμερικής το περασμένο Γενάρη, λόγου των ομοφοβικών σχολίων που είχε κάνει εναντίον  ενός παίχτη της ομάδας των OWL ενώ στρίμαρε στο Twitch. Τότε οι Dallas Fuel αναγκάστηκαν να τον αποκλείσουν για το υπόλοιπο της σεζόν από το Overwatch League.

Καλά νέα για τον φίλο μας τον xQc, είναι ότι του είναι ακόμη επιτρεπτό να να συμμετάσχει  στο παγκόσμιο κύπελλο για το Overwatch τον Σεπτέμβρη. Αλλά όσο για αφορά για το League of Legends δεν θα γίνει τίποτα όσο αφορά το για το προσεχές παρόν.