Νέα ανανεωμένη πλατφόρμα για το Twitch

Το Twitch ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα σχετικό με το stream το οποίο θα επιτρέπει τον streamer να βγάζει χρήματα καθώς παίζει/ διασκεδάζει το κοινό του. Παρόμοιο με το Partner Program του YouTube (Partnership), το πρόγραμμα αυτό του Twitch θα είναι διαθέσιμο σε κάθε streamer που πληροί τα εξής κριτήρια :να έχει streamάρει τουλάχιστον 500 λεπτά τις προηγούμενες 30 μέρες , τουλάχιστον 3 θεατές ταυτοχρόνως σε κάθε stream και 50 followers.

Το Twitch ελπίζει ότι το πρόγραμμα θα εξαπλωθεί και θα φέρει περισσότερους νέους streamers στην πλατφόρμα του φυσικά προσελκύοντας έτσι και περισσότερους viewers. Σκοπός του Twitch είναι να δώσει στα άτομα που streamάραν για να κερδίσουν κάποια χρήματα να μπορέσουν με αυτό το πρόγραμμα το stream τους να γίνει και μόνιμη εργασία.

Το Twitch θα λανσάρει το πρόγραμμα  λίαν συντόμως στέλνοντας κάποια ‘beta’ κλειδιά σε ορισμένους streamers που φυσικά πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Ένας απώτερος σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να φέρει τον κόσμο του youtube streaming στην δικιά του πλατφόρμα. Ήδη από τι δήλωσε ανεπίσημα ο  διάσημος  Pewdiepie με αυτό το πρόγραμμα σκέφτεται να μεταφέρει το stream του στο Twitch.

Οι θεατές θα έχουν πλέον τις επιλογές να αγοράσουν subscription με $9.99 και $24.99 που φυσικά θα τους προσφέρει και περισσότερες επιλογές όπως exclusive icon.

Comments

comments