Νέα για το anime adaptation του Citrus

Αν και το trailer έχει ήδη βγει τον Σεπτεμβρη μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως ένα σχετικά explicit yuri manga θα έχει το δικό του adaptation της προκοπής. Παρ΄όλα αυτά σήμερα ανακοινώθηκε πως το anime θα κάνει την πρεμιέρα του στις 6 Ιανουαρίου στο AT-X, στις 7 στα κανάλια Tokyo MX και Sun TV και τέλος στις 9 στο BS Fuji.

Υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία θα είναι ο Takeo Takahashi (Spice And Wolf, Hinako Note) στο studio Passionate. Στην επίβλεψη του σεναρίου έχουμε τον Νaoki Hayashi (Flip Flappers) και στα σχέδια των χαρακτήρων τον Izuro Ijuuin (Barakamon, Wagnaria!!3).

Για όσους δεν έχουν ιδέα τι είναι το Citrus, η πλοκή έχει ως εξής: Η Yuzuko Aihara, μια συνηθισμένη χαρούμενη κοπέλα βλέπει τη ζωη της να γυρίζει πάνω κάτω. Η μητέρα της ξαναπαντρεύεται και ανγκάζεται να μπει σε σχολείο θυλέων. Μέσα στους πολλούς νέους φίλους έρχονται και οι εχθροί, μια εκ των οποίων είναι η Mei, πρόεδρος του σχολικού συμβουλίου και όπως φαίνεται, νέα ετεροθαλλής της αδερφή. Μέσα στην ένταση, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ όταν η Mei φιλάει την Yuzuko.

 

 

Μια προσωπική άποψη πάνω στο θέμα τώρα: Μου προκαλεί τρομερή έκπληξη που διάλεξαν ένα τόσο γνωστό yuri manga το οποίο κάθε άλλο παρά αθώο είναι για adaptation. Κακά τα ψέματα το πιο κοντινό που έχουμε δει σε yuri είναι ή μια πολύ λεπτή προσέγκιση στο θέμα που αφήνει τα πάντα στη φαντασία των θεατών ή κάποιο κακογυρισμένο hentai του 90. Το Citrus αν και δεν έχει κάποια φοβερή πλοκή φαίνεται τουλάχιστον όμορφο στο μάτι και σίγουρα προχωράει πολύ παραπάνω από το κράτημα χεριών που έχουμε όλοι βαρεθεί. Αν το adaptation βγει καλό, αυτό ανοίγει τη πόρτα και σε άλλα πολλά yuri και yaoi anime adaptations και νομίζω πως όλοι έχουμε να επωφεληθούμε από αυτό.

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *