Νέα Φυλή στο Total War: Warhammer 2

Το τρέιλερ ανακοίνωσης του Warhammer 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο και μετά παρουσιάζοντας τα High Elves, Dark Elves και τους Lizardmen στα Loggerheads, που ολοκληρώθηκαν με ένα ποντίκι που χτυπούσε σε ένα πτώμα. Πολλοί σκέφτηκαν  αυτό το γεγονός, το οποίο εμφανίζεται στο παρακάτω τρέιλερ γύρω στο 2,28, επιβεβαιώνοντας τους Skaven ως 4η φυλή. 

Οδηγημένος στη μάχη απο τον Queek Headtaker και τον Λόρδο Skrolk, το ακόλουθο scinematic δείχνει μια ορδή αρουραίων ενάντια στους Lizardmen και στα Dark Elves.

“Τα κίνητρά τους είναι σκοτεινά, τα περίεργα Skaven είναι ένα πολυάριθμο είδος που κατοικούν τεράστιες υπόγειες εκτάσεις” Λέει η Sega σε μια δήλωση. “Τώρα, ο χρόνος προφητείας τους είναι πάνω μας, και αυτή η φυλετική φυλή έχει αναδειχθεί για να εξαπλωθεί ο ιός και το χάος στο πρόσωπο του Νέου Κόσμου”. 

Comments

comments

Paris Zahariadis

Είμαστε οι BeastMode, ποιο συγκεκριμένα, Πάρης, Ιάσονας και Σάκης. Ασχολούμαστε χρόνια με το Gaming και την τεχνολογία. Επίσης τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε με το YouTube και το Twich. Μπορείτε να δείτε το Profile μας στο Facebook και να ενημερώνεστε από εκεί για το οτιδήποτε κάνουμε.