Μετά την απροσδόκητη επιστροφή του το 2015, το κλασσικό anime Lupin the Third έρχεται πίσω με την πέμπτη ταινία της σειράς στις 3 Απριλίου. Ο Yuchiro Yano συνεχίζει να σκηνοθετεί στο studio Telecom Animation Film, με σχέδια του Hisao Yokobori και μουσική του Yuji Ohno. O Ichiro Okouchi (Kabaneri of the Iron Fortress, Code Geass) θα επιβλέπει το σενάριο και το ending theme “Seine no Kaze ni … (Adieu).” θα τραγουδήσει η Miyuki Sawashiro (Fujiko στη σειρά).

Στη νέα ταινία ο Lupin θα ταξιδέψει στη Γαλλία, μια επιστροφή στις ρίζες αφού είναι εμπνευσμένος από τον χαρακτήρα του γάλλου συγγραφέα Maurice Leblanc, Arsene Lupin και συγκεκριμένα στην αυτόνομη, βαθιά θρησκευόμενη νησίδα Mont Saint-Michel. Το κλασσικό στυλ του Lupin III (παλιά αμάξια και όπλα) δεν θα λείπει από τη ταινία αλλά λόγω του modern setting δεν θα λείπει και η παρουσία του ίντερνετ και μοντέρνων ηλεκτονικών gadget που θα χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του.

Οι νέοι χαρακτήρες μαζί με τους voice actors τους που βγήκαν σήμερα είναι αυτοί:

 

 

Η Inori Minase θα δώσει τη φωνή της στη Ami Enan, μια πανέξυπνη χάκερ.

Ο Kenjiro Tsuda θα είναι ο Albert Dandorojii, ένας μυστήριος άντρας που γνωρίζει το παρελθόν του Lupin the III.

Και τέλος ο Nobunaga Shimazaki ως Gorο Yadagarasu, ICPO ντετέκτιβ και βοηθός του Zenigata, του επιθεωριτή που κυνηγάει τον Lupin.

 

Η ταινία θα μεταδωθεί από το NTV την Πέμπτη 3 Απριλίου πρός Πρασκευή 4 και περρισότερες πληροφορίες ααμένονται, αν βγουν, από το καστ που θα παρουσιαστεί στο AnimeJapan convention στις 24 και 25 Μαρτίου.