Νέο Game Mode στο Fortnite. Battle Royale.

 

Η Epic Games ανακοίνωσε πως το Battle Royale Mode του Fortnite θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στις 26 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. 

Το Fortnite όπως και το Battlegrounds έχουν 100 παίκτες  που πολεμάνε μεταξύ τους σε μια τεράστια πίστα με σκοπό να μείνει ένας ζωντανός. 

Σε αυτή τη πίστα οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν διάφορα matterials όπως και όπλα, ώστε να ετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους. Η διαφορά απ το Battlegrounds είναι πως στο Fortnite θα μπορείς να χτίσεις το μέρος το οποίο θα κρυφτείς η θα στήσεις την παγίδα σου.

Κοιτάξτε και το παρακάτω Trailer για περισσότερες λεπτομέρειες. 

Επίσης κοιτάξτε και ένα Full gameplay του Battle Royale.

Προσωπικά πιστεύω πως θα έχει μεγάλη απήχηση γιατί είναι σαν το Battlegrounds, αλλά με λίγες πινελιές. Θα δούμε στο Release του! Πείτε μας και σεις την γνώμη σας στα σχόλια.

Comments

comments

Paris Zahariadis

Είμαστε οι BeastMode, ποιο συγκεκριμένα, Πάρης, Ιάσονας και Σάκης. Ασχολούμαστε χρόνια με το Gaming και την τεχνολογία. Επίσης τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε με το YouTube και το Twich. Μπορείτε να δείτε το Profile μας στο Facebook και να ενημερώνεστε από εκεί για το οτιδήποτε κάνουμε.