Το συγκεκριμένο mod μετατρέπει το παιχνίδι σε “Survival” κάνοντας τον Geralt να χρειάζεται πλέον τις βασικές ανάγκες : Πείνα, δίψα και κούραση.
Το Primal needs έρχεται σε μορφή χρωματιστού HUD στην οθόνη, για να σας δείξει την κατάσταση της πείνας, τη δίψα και την κόπωση. Και κάτι ακόμα, το φαγητό λήγει σε μερικές μέρες και δεν θεραπεύει όσο στην αρχή.
Ο μετρητής δίψας εξαντλείται ταχύτερα από της πείνας, αλλά γεμίζει επίσης γρήγορα όταν πίνεις. Και ένας αφυδατωμένος Geralt δεν θα είναι σε θέση να ανακτήσει την αντοχή του.
Εάν δεν έχετε τσεκαρισμένο το Fatigue ( Κούραση )μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα στη μάχη κυρίως. Επίσης σας εμποδίζει στα Sprint στα Dodge και στα Block. Kαι εάν είστε πραγματικά κουρασμένοι, δεν θα είναι καν σε θέση να τρέξει.
Αυτές οι νέες ανάγκες και το HUD μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν χωριστά, και το mod έρχεται με ένα μενού όπου μπορείτε να ρυθμίσετε και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για τις ανάγκες σας για να βρείτε την τέλεια ισορροπία επιβίωσης.
Πως σας φαίνεται το νέο Mod;
Εμένα προσωπικά μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό αλλά και δύσκολο!

Ο Geralt στο καινούριο mod του The Witcher 3 πρέπει να φάει αλλιώς θα πεθάνει.

Έτσι θα είναι το HUD στο καινούριο mod του Witcher 3