Νέο rework στην ulti της Mercy

Ο δημιουργός του Overwatch Jeff Kaplan ανέφερε στο ότι στο καινούριο update θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο gameplay της Mercy . Το βασικό που αλλάζει στην Mercy είναι η ulti της ,το resurrection λοιπόν πια δεν είναι ulti ,άλλα ένα απλό ability της Mercy .Μπορεί αυτό να σας ακούγεται υπερβολικά δυνατό ,άλλα δεν είναι , καθώς πια η Mercy θα μπορεί να κάνει ress μόνο ένα άτομο ,το ability θα έχει ακτίνα εμβέλειας 5 μετρά και 30 δευτερόλεπτα cooldown  .

 

 

Με την ulti της Mercy να αλλάζει ,η καινούργια ulti έχει το όνομα Valkyrie,η οποία κρατάει 20 δευτερόλεπτα και για αυτά τα 20 δευτερόλεπτα , ενισχύει όλες τις abilities της Mercy .Η Mercy λοιπόν με την χρήση της ulti ,μπορεί και πετάει ,το healing της και το boost beam μπορεί και φτάνει σε όλους τους teammates αν είναι κοντά ο ένας με τον άλλον ,άλλα και η απόσταση στην οποία φτάνει το link αυξάνεται ,επίσης έχει απεριόριστες σφαίρες στο όπλο της (ναι ξέρω η Mercy έχει και όπλο χεχε ),βαράει πιο γρήγορα άλλα και με περισσότερο damage .Επίσης το guardian angel έχει παραπάνω range , κάνει regenerate ζωή καθώς τρώει damage η Mercy και το cooldown του Resurrect αναπληρώνεται κατευθείαν .

Ο λόγος που έγιναν οι αλλαγές αυτές ,είναι για να μπορεί η Mercy να είναι πιο ενεργή στις μεγάλες μάχες και να μην κρύβεται πίσω από τοίχους και να περιμένει να κάνει ress όλη την ομάδα της .

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV