Νέο teaser από την Blizzard για τον ερχομό του Doomfist

H Blizzard κυκλοφόρησε ένα καινούργιο  teaser ,το οποίο μας δίνει νέες πληροφορίες για τον Doomfist ,τον καινούργιο hero του Overwatch. Σε αναφορά που γίνεταί από ένα ειδησεογραφικό κανάλι ,το οποίο βρίσκετε στο in-game universe του Overwatch , με το όνομα Times of Numbani , μας αποκαλύπτετε ότι η οργάνωση του Talon επιτέθηκε σε μια υψίστης ασφαλείας φυλακή για να ελευθερώσει ένα και μόνο άτομο , τον Akande Ogundimu ο οποίος είναι και γνωστός ως ‘ Doomfist ‘

 

 

Στην timeline του Overwatch , η απελευθέρωση του Doomfist έχει γίνει 3 μήνες μετά την επίθεση που πραγματοποίησε ο ίδιος στο αεροδρόμιο του Numbani , οπού γνωρίσαμε για πρώτη φορά την Efi Oladele την δημιουργό της Orisa . Κατά την διάρκεια της επίθεσης αυτής βλέπουμε τον Doomfist  να καταφέρνει να επανακτήσει το γάντι του Doomfist ,το οποίο αν είχατε προσέξει κουβαλούσε προηγουμένως το payload της πίστας Numbani .

 

 

Αυτές είναι η πρώτες πληροφορίες που έχουμε για τον χαρακτήρα Doomfist παρότι ο hero είχε γίνει teased  στο πρώτο κιόλας  Overwatch cinematic trailer. Πολλά άτομα στο Reddit έχουν αναφέρει ότι Akande είναι ένα Yoruba όνομα το οποίο σημαίνει πρωτότοκος ,ενώ Ogundimu είναι ένα κοινό νιγηριανό όνομα .

Βασισμένοι στον πως έχει χειριστεί της κυκλοφορίες νέων ηρώων η Blizzard είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν πολλά νέα teasers καθώς και ένα καινούργιο cinematic trailer το οποίο θα μας αναλύσει τον καινούργιο ήρωα . Σε αυτό το σημείο ο Doomfist είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθει  στο Overwatch καθώς πρόσφατα Ptr crash files αναφέρονται στον Doomfist .Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα .

 

 

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV