Οι παιχτες στο PUBG δεν σταματουν να κορναρουν τους streamers

Στο μηνιαίο patch του Αυγούστου ,το Playeruknown Battleground έβαλε κόρνες στα αυτοκίνητα που μπορείς να οδηγήσεις, έτσι λοιπόν οι παίχτες βρήκαν τον καλύτερο τρόπο για να αξιοποιήσουν το καινούριο αυτό feature του παιχνιδιού . Έτσι λοιπόν αντί να παρενοχλούν τους streamers με το να τους κάνουν stream sniping (ένα θέμα το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσεις τις προηγούμενες μέρες. ) ,τώρα ακολουθούν οδηγώντας, πίσω από διάφορους streamers κορνάροντας όλοι την ώρα ,με σκοπό να τους νευριάσουν .

Το stream sniping είναι ενάντιων των κανόνων του PUBG και κάποιος που κάνει αυτή την πράξη μπορεί να φάει ban ,όμως το stream honking ,ο όρος δηλαδή που έχει δοθεί στο να κορνάρεις στους streamers δεν είναι λόγος για ban ,τουλάχιστον για την ώρα .

Ο πιο γνωστός στόχος των stream honkers , είναι ο Grimmmz , ένας από τους πιο γνωστούς PUBG streamers ,ο οποίος υποστήριξε(όπως και ο summit ) ότι τα bans για stream sniping είναι δικαιολογημένα (μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι κοστίζει 30 ευρώ ) ,μια γνώμη που πάει κόντρα σε αυτήν του community του PUBG καθώς πολύ υποστηρίζουν ότι τρώνε ban χωρίς να φταίνε καν .Βιντεάκια με τους παίχτες να κορνάρουν στον Grimmmz έχουν αφαιρεθεί από το Twitch ,παρόλα αυτά μπορείτε να τα δείτε εδώ Google’s cache.

Έκτος από τον Grimmmz πολλοί γνωστοί streamers έχουν πέσει θύματα της τακτικής αυτής και ο DrDisrespect είναι ένας από αυτούς . Δείτε το βιντεάκι στο 7:29 και στο 12:18  λεπτό .

 

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV