Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από του τελικούς του OWL 2018 με νικητήρια ομάδα τους London Spitfire και τα μάτια είναι στραμμένα προς το OWL 2019. Με ανακοίνωση της Activision Blizzard στο twitter 8 νέες ομάδες θα λάβουν μέρος στο Leauge.

Ενώ αρχικά το roster θα είχε 18 ομάδες πλέον μετράμε 20 ομάδες από κάθε μεριά του πλανήτη.

Ας δούμε  τις ομάδες ιδιοκτησίας που υποστηρίζουν τις νέες ομάδες:

  • Aquilini Group-Μια διαφοροποιημένη οικογενειακή επιχείρηση που κατέχει το Vancouver Canucks της Εθνικής Λέσχης και το Rogers Arena και διαχειρίζεται ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο που θα ασχοληθεί με την ομάδα θα λειτουργήσει η ομάδα στο Vancouver του Καναδά.
  • Bilibili-Μια κορυφαία εταιρεία ψυχαγωγίας σε απευθείας σύνδεση στην Κίνα, που καλύπτει μια ευρεία γκάμα ειδών και μορφών μέσων – συμπεριλαμβανομένων videos, live broadcasting, and mobile games – θα χρηματοδοτήσει την ομάδα στο Hangzhou, Κίνα.
  • DM Esports – Μια παγκόσμια εταιρεία που επικεντρώνεται στην ψυχαγωγία και τις επενδύσεις στα esports θα χρηματοδοτήσει την ομάδα στο Παρίσι της Γαλλίας.
  • HUYA Inc.-Μια κορυφαία πλατφόρμα παιχνιδιών στην Κίνα θα χρηματοδοτήσει την ομάδα στο Chengdu της Κίνας.
  • OverActive Media – Μια ολοκληρωμένη εταιρία που παρέχει esports και video game  στην καναδική αγορά θα χρηματοδοτήσει την ομάδα στο Τορόντο του Καναδά.
  • Washington Esports Ventures – Μια αθλητική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Mark Ein, ιδιοκτήτη της Washington Kastles της παγκόσμιας ομάδας του τένις, για να χτίσει και να προωθήσει επιχειρήσεις esports θα χρηματοδοτήσει την ομάδα στην Washington, D.C..
  • Η ομάδα της Ατλάντα ανήκει στην Cox Enterprises, μια κορυφαία εταιρεία επικοινωνιών, μέσων ενημέρωσης και αυτοκινήτων. Η Atlanta Esports Ventures – μια συνεργασία μεταξύ της Cox και της Province, Inc. – θα χρηματοδοτήσει την ομάδα.
  • Η ομάδα Guangzhou ανήκει και λειτουργεί από τον Όμιλο Nenking, ένα χρηματοπιστωτικό και ψυχαγωγικό σύμπλεγμα και τον ιδιοκτήτη των Guangzhou Long Lions ,Chinese Basketball Association.

Αυτές είναι οι νέες ομάδες που θα συμμετάσχουν στο ΟWL 2019.

Τα official team names, logo και roster θα ανακοινωθούν αργότερα.