Ο Doomfist είναι live στο Overwatch σε PC ,PS4 και XBOX ONE

Μπορείς να παίξεις αυτήν την στιγμή , τον πολυαναμενόμενο καινούριο χαρακτήρα του Overwatch Doomfist ,ο οποίος είναι Live και στις τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού ,δηλαδή σε PC ,PS4 και Xbox one . Με σκοπό να ανακοινώσει την επίσημη κυκλοφορία του Doomfist , η Blizzard μας ετοίμασε  ένα βιντεάκι ,στο οποίο μας αναλύει της δυνατότητες του χαρακτήρα ,τις ικανότητες του άλλα και την προϊστορία του με την ομάδα του Overwatch .

 

 

Μαζί με το update του  Doomfist έρχονται και κάποιες αλλαγές για το παιχνίδι , καθώς τώρα υπάρχουν καινούργιοι τρόποι για να αποθηκεύεις τα gameplay highlights σου , άλλα και το πολυαναμενόμενο update που κάνει  τα lootboxes  να σου δίνουν  λιγότερα duplicates . Κάποιες μικρές αλλαγές υπήρξαν για τους χαρακτήρες D.Va, Genji, Zarya, Reaper, McCree και Reinhardt. Αν θέλετε να δείτε τα full patch notes  , ακολουθήστε αυτό το link στο official  site του Overwatch.

 

 

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV