Ο Garrosh Hellscream είναι διαθέσιμος στο PTR (Public Test Realm) του Heroes Of The Storm

Ο Garrosh, γιος του φημισμένου Grom Hellscream είναι ο νεότερος χαρακτήρας που θα ενταχθεί στο Heroes Of The Storm. Από σήμερα μπορείτε να τον δοκιμάσετε στο Public Test Realm του Heroes Of The Storm.

Οι οπαδοί του Warcraft θα θυμούνται τον Garrosh ως σημαντικό παίκτη σε διάφορες ιστορίες του World of Warcraft, η ακόμα και απ το Hearthstone όπου είναι το βασικό Warrior class card.

Στο Heroes Of The Storm ο Garrosh είναι ένα δυνατό solo-tank που όσο περισσότερο Damage δέχεται, τόσο ποιο δύσκολα πεθαίνει. Το χαρακτηριστικό του (Trait) : Armor Up, παίρνει +1 Armor για κάθε 2%  του μέγιστου Health που του λείπει.

Η Q ικανότητά του λέγεται Groundbraker, κάνει AoE damage σε κωνικό σχήμα (κάτω στο έδαφος) και τραβάει τους αντίπαλους ήρωες προς το μέρος του αφού όμως πρώτα βρίσκονται στην άκρη-όρια  του κώνου.

Η W ικανότητά του λέγεται Bloodthirst, κάνει single-target melee damage και θεραπεύει τον Garrosh για το 10% του maximum  της υγείας του και 20% εάν το target του είναι αντίπαλος ήρωας και όχι κάποιο μίνιον.

Η Ε ικανότητά του με όνομα Wrecking Ball, παίρνει τον πλησιέστερο εχθρό (είτε είναι μίνιον είτε mercenary είτε ήρωας) και τον πετάει στο στοχευμένο σημείο που διαλέξατε, κάνοντας AoE damage και επιβραδύνει του εχθρούς κατά το χτύπημα.

Τέλος οι 2 Ultimate ικανότητες του Garrosh επιτρέπουν στους παίκτες να επιλέξουν μεταξύ ενός πιο επιθετικού ή αμυντικού ρόλου.

Το Warlord’s Challenge είναι ένα AoE taunt που κάνει silence στους κοντινούς ήρωες και τους αναγκάζει να επιτεθούν στον Garrosh για 1,5 δευτερόλεπτα 

Το Decimate είναι ένα 360 Cleave Attack το οποίο κάνει damage στους κοντινούς εχθρούς και 30% slow για 1.5 δευτερόλεπτα. Η επίθεση δεν προκαλεί μεγάλη ζημιά ανά χτύπημα, αλλά έχει τρία χτυπήματα σε ένα cooldown οκτώ δευτερολέπτων – γρηγορότερα αν χτυπά ήρωες , που αυτό πιστεύω θα είναι αφορμή για να επιλέγουν αυτό το Skill οι ποιο πολύ παίκτες. 

Εγώ προσωπικά θα τον δοκιμάσω ή και θα τον αγοράσω, θα δείξει από τα πρώτα games. Φαίνεται πολύ δυνατός σαν Τανκ και πιστεύω είναι μια ευκαιρία να αρχίσει αυτός ο ρόλος του Τανκ να αρχίσει  να προσελκύει περισσότερο κόσμο.

Comments

comments

Paris Zahariadis

Είμαστε οι BeastMode, ποιο συγκεκριμένα, Πάρης, Ιάσονας και Σάκης. Ασχολούμαστε χρόνια με το Gaming και την τεχνολογία. Επίσης τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε με το YouTube και το Twich. Μπορείτε να δείτε το Profile μας στο Facebook και να ενημερώνεστε από εκεί για το οτιδήποτε κάνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *