Πάνω από 2 εκατομμύρια μαζεύτηκαν για φιλανθρωπίες χάρη στο Championship Ashe!!!

Κατά την διάρκεια των Worlds μαζεύτηκαν πάνω από 2,35 εκατομμύρια δολάρια από τις αγορές του Championship Ashe και του Championship Ward Skin. Το ποσό αυτό θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις τις οποίες ψήφισε η κοινότητα, με πάνω από 4 εκ. ψήφους. Η πρώτη σε ψήφους οργάνωση θα λάβει το 50% του χρηματικού ποσού , ενώ το υπόλοιπο θα θα μοιραστεί ίσα στις επόμενες 2.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν τα εξής:

-$1,175,000.00 USD πηγαίνουν στην BasicNeeds , μια φιλανθρωπική οργάνωση που φροντίζει άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας σε αναπτυσσόμενες χώρες

-$587,500.00 USD πηγαίνουν στην Learning Equality που τα τελευταία 4 χρόνια προσπαθεί να καλύψει μαθησιακά κενά σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα χάρη στη συνεισφορά του community η οργάνωση κατάφερε να διανέμει το Kolibri , μια πλατφόρμα που παρέχει μαθησιακά προγράμματα και εκπαιδευτικά παιχνίδια με στόχο την επίτευξη του ψηφιακού γραμματισμού για μαθητές με δυσκολίες και για άτομα σε απομακρυσμένες περιοχές.

-$587,500.00 USD πηγαίνουν στην The Raspberry Pi foundation που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των νέων πάνω στους υπολογιστές.

Συγχαρητήρια community!!

Comments

comments

Kώστας Μπεσίνας

Casual Gamer και μεγάλος φαν του Dark Souls. Έχοντας διάβάσει αρκετά manga αποφάσισα να αρχίσω να τα προτείνω και στους υπόλοιπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *