Ποιοι οι λόγοι για να βλέπεις και να στηρίξεις το TheLeague

Το The League είναι το πρώτο οργανωμένο, multi eSports πρωτάθλημα της Ελλάδας με τουρνουά σε 7 δημοφιλής τίτλους και τελικές φάσεις στα εντυπωσιακότερα LAN της χώρας, όπως το GameAthlon της Αθήνας και το eGaming στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τα συνολικά έπαθλα της διοργάνωσης The League ανέρχονται στα 30.000€ και σε συνδυασμό με την ευρύτητα των παιχνιδιών αυτομάτως το κάνουν το μεγαλύτερο εγχώριο πρωτάθλημα eSports.

Τα άτομα που οργανώνουν το όλο τουρνουά/event είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με τα E-Sports και πιθανός χωρίς αυτούς να μην είχαν αναπτυχθεί καθόλου στη χώρα μας.
Το The League είναι ένα πρωτάθλημα που σκοπός του είναι να προσφέρει θέαμα, να φέρει τον κόσμο ποιο κοντά τα E-Sports και να δώσει ευκαιρία σε άτομα/παίκτες να αναδείξουν το ταλέντο τους, χωρίς να κρύβεται από πίσω κάποιο άλλος σκοπός.

Στηρίζοντας το The League γίνεστε μέρος στο να βελτιωθούν όσα πράγματα χρειάζονται στη χώρα μας με σκοπό να φτάσουμε το επίπεδο του εξωτερικού. Τόσο σε θέματα παράγωγης και οργάνωσης ενός event/τουρνουά όσο και στη βελτίωση (ή και δημιουργία νέων) των ομάδων με σκοπό να τις δούμε στην ευρωπαϊκή και όχι μόνο σκηνή.
Μπορεί να μη φαίνεται άμεσα αλλά στηρίζοντας τέτοιου είδους προσπάθειας βοηθάτε τη συνολική σκηνή των E-Sports στην Ελλάδα μιας και προετοιμάζετε το έδαφος ακόμα και για νέους παίκτες και καινούριες ομάδες που θα εμφανιστούν.

Παράλληλα όλοι γνωρίζουν ότι το gaming πλέον παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον τομέα τις οικονομίας. Έτσι όπως και σε έναν αθλητικό σύλλογο ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, έτσι και στα E-Sports μπορούν να παρέχουν έσοδα και εργασία σε αρκετά άτομα πέρα από παίκτες και τους προπονητές.

Δείτε το trailer όπως και περισσότερες πληροφορίες για το The League:

Τα πρωταθλήματα χωρίζονται σε online με εβδομαδιαίες αγωνιστικές σε League of Legends, Hearthstone και Counter-Strike:GO και σε LAN σε καταστήματα Γερμανός στα παιχνίδια FIFA,Pro Evolution, NBA2K και Call of Duty. Οι καλύτεροι παίκτες και ομάδες κερδίζουν εκτός από δώρα και την θέση τους στα LAN.

Το The League προβάλλεται ζωντανά από το κανάλι TheLeagueGreece στο twitch.tv ενώ όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο επίσημο site της διοργάνωσης, TheLeague.gr.

Πρώτη στάση για τους πρωταθλητές είναι το GameAthlon event στις 8-9 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο TAE KWON DO, κλειστό Φαλήρου και θα κορυφώσει την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Πρόγραμμα Livestream (www.twitch.tv/TheLeagueGreece):

Πέμπτη 18:00 League Of Legends
Παρασκευή 18:00 League Of Legends
Κυριακή 18:00 Hearthstone
Δευτέρα 18:00 Hearthstone
Counter-Strike – Finished

Οι ημιτελικοί και ο τελικός του Hellenic Counter-Strike League θα γίνουν στην Battlenet Arena

Facebook: https://www.facebook.com/TheLeagueSeries/
Twitter: https://twitter.com/theleaguegreece
Instagram: https://www.instagram.com/theleaguegr/
Youtube: youtube.com/theleaguegreece

Comments

comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *