Ήρθε το Midseason του 2017. Για να δούμε τι μπορεί να περιμένουμε σε αυτό το μέσο της σεζόν. Αλλαγές κυρίως σε tank ήρωες, στο Rift Herald, σε κάποια αντικείμενα(items) και προσθήκη νέων αντικειμένων.

Πιο συγκεκριμένα οι tank ήρωες που θα αλλάξουν είναι ο Maokai, ο Zac και η Sejuani.

Ο Maokai θα επιστρέψει στις … ρίζες του ως ένα εκδικητικό πνεύμα της φύσης. Έτσι, τώρα μπορεί να δημιουργήσει έναν τοίχο από ρίζες για να παγιδεύσει τους αντιπάλους του.(η νέα ulti του)

Ο Zac, το πλάσμα από χλαπάτσα γίνεται ακόμη πιο χλαπατσοειδές. Οι Τεντωμένες Φάπες (Stretching Strikes) αρπάζουν τους εχθρούς και τους χτυπάνε τον ένα πάνω στον άλλο, ενώ το Ας Αναπηδήσουμε! (Let’s Bounce!) παίρνει παραμάζωμα τους εχθρούς όπως τρέχει ο Zac.

Η Sejuani γίνεται πραγματική πολέμαρχος των βαρβάρων. Μόλις η Οργή του Χειμώνα (Winter’s Wrath) ορμήσει στη μάχη, τα παγωμένα χτυπήματα από την ομάδα της αφήνουν τους εχθρούς ευάλωτους στον Μόνιμο Πάγο (Permafrost) ώστε να εξουδετερώνονται πιο εύκολα.

Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές στο παρακάτω βιντεάκι:

Οι αλλαγές στα υπάρχοντα αντικείμενα:

Σειρά Ασπίδας-Κειμηλίου: Αποκτήστε μια ασπίδα που αναπληρώνεται όταν ο ήρωας δεν βρίσκεται σε κατάσταση μάχης

Σειρά Αρχαίου Νομίσματος: Αποκτήστε ένα ελιξίριο που δίνει αμέσως έναν πόντο ικανότητας όταν καταναλωθεί (εξακολουθεί να ισχύει το όριο των 18 πόντων ικανότητας ανά αγώνα, επομένως δεν θα μπορείτε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας πέρα από το επίπεδο 17). Οι Εξοντώσεις εχθρικών ηρώων δίνουν χρυσό και αναπληρώνουν το Μάνα.

Σειρά Αιχμής του Κλέφτη Ξορκιών: Οι ενεργοποιήσεις του Φόρου προκαλούν έκρηξη Ταχύτητας Κίνησης.

Φύλακας Άγγελος: Ίδια παθητική, αλλά κόβει καλύτερα.

Τα 2 καινούργια αντικείμενα:

Πέτρινη Πανοπλία του Γκαργκόιλ: Μία επιλογή για teamfighters.

Ευπροσάρμοστο Κράνος: Για το τανκ που έχει βαρεθεί να το χτυπάνε ξανά και ξανά με το ίδιο ξόρκι.

Ο νέος Rift Herald θα αφήνει πλέον το Μάτι του όταν τον νικάτε. Χρησιμοποιήστε το μάτι προτού λήξει η διάρκειά του, για να φέρετε πίσω το Rift Herald ως πολιορκητικό κριό, που διαλύει κτίρια στο πέρασμά του.

Τώρα που είναι σύμμαχός σας, μπορείτε να στείλετε το Rift Herald στη λωρίδα που θέλετε να πιέσετε, τσακίζοντας τα κτίρια του αντιπάλου μέχρι να τον σταματήσουν. Η τακτική για να τον νικήσετε στη λωρίδα δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τη μάχη στη φωλιά του. Χτυπήστε τον στο μάτι για να τον στείλετε κλαίγοντας στο σπίτι του στο Κενό.

 

Τέλος έρχονται και τα 10 bans το οποίο,θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχετε δει στην επαγγελματική σκηνή. Οι αποκλεισμοί δεν θα χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο στις δύο αυτές περιπτώσεις, για αυτό θα προσαρμόσουμε το σύστημα ώστε να υποστηρίζει καλύτερα τις ανάγκες των παιχνιδιών με εύρεση συμπαικτών. Όταν θα εφαρμοστεί το σύστημα με τα 10 bans, θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας 20 ή περισσότερους ήρωες για να λάβετε μέρος σε ranked games (προηγουμένως το ελάχιστο όριο ήταν 16).