Πρωταθλητές Ευρώπης για τρίτη συνεχόμενη φορά οι G2!!!

Συνεχίζεται η κυριαρχία των G2 Esports στο EU LCS καθώς επικράτησαν με 3-1 των Unicorns of Love στον μεγάλο τελικό κατακτώντας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο τους και ταυτόχρονα την πρόκριση για το MSI της Βραζιλίας.

Οι G2 μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν στο Game 1, με τους UOL να καταφέρνουν απλά να τους καθυστερήσουν. Το επόμενο ενώ φαινόταν αρκετά ισορροπημένο μέχρι το 25, είχαμε ένα εκπληκτικό πεντάλεπτο από την πλευρά των πρωταθλητών και έγινε το 2-0. Στα πρώτα λεπτά του Game 3 όλα έδειχναν πως πηγαίνουμε για sweep, όμως οι Unicorns πήραν δύο κρίσιμα teamfight και κατάφεραν να  οδηγήσουν τη σειρά σε τέταρτο παιχνίδι, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για τον τίτλο. Εκεί όμως οι G2, με επιβλητική εμφάνιση, δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο, έκαναν το 3-1 και υπερασπίστηκαν με επιτυχία τον τίτλο τους.

Game 1:

 Game 2:
Game 3:
Game 4:

Comments

comments

Thomas Chatzitheodorou

Είμαι ο Θωμάς. Ή Sheev. Σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ. Ασχολούμαι με το gaming από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και πλέον με έχουν κερδίσει τα Online Games σε PC. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι μου αρέσει πολύ και η αρθρογραφία και το GameSenpai.gr μου έδωσε τη δυνατότητα να τα συνδυάσω.