Το πολύ αναμενόμενο Call Of Duty Modern Warfare είναι εδώ,μπορεί να μην είναι το Modern Warfare 4 που περίμεναν πολλοί δηλαδή ένα sequel,αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα Modern Warfare και όλοι ξέρουμε τι παιχνίδια είναι τα Modern Warfare.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου και θα είναι ένα reboot της σειράς για τα Modern Warfare,δηλαδή είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν.

το Reveal trailer που ανέβηκε στο official κανάλι του Call Of Duty στο Youtube,έκρυβε μια έκπληξη η οποία έφερε νοσταλγία στους fans της σειράς.

Θα αφήσουμε την έκπληξη να την δείτε και μόνοι σας στο Reveal trailer για το Call Of Duty Modern Warfare στο τέλος του άρθρου.

Οι developers όμως δεν μας επιφύλασσαν μόνο μια έκπληξη,καθώς αρχικά θέλουν να φέρουν κοντά την κοινότητα προσθέτοντας δυνατότητα Crossplay,δηλαδή θα μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας από διαφορετικές πλατφόρμες.

Κάτι άλλο που αλλάζει η Activision είναι ότι δεν θα υπάρχει season pass το οποίο θα προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο σε όσους το κατέχουν.

Τι λέτε θα επιστρέψει στον θρόνο του το Call Of Duty με αυτήν την κυκλοφορία;

Call Of Duty Modern Warfare Official Reveal Trailer