Τι ακριβώς είναι το LGC τελικά;

Πριν από μερικό καιρό είχα κάνει ένα άρθρο σχετικά με τους κανονισμούς αλλά και για τη διαφορετική αντιμετώπιση που έχει η κάθε ομάδα από την οργάνωση. Τότε μας είχα κατηγορήσει για clickbait άρθρα, μπορεί να το κάνουν ξανά, αυτό όμως δε θα μας αποτρέψει στο να κάνουμε τη δουλεία μας και να λέμε τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπουμε.

Στο χτεσινό αγώνα 28/5/17 GRE Vs DD υπήρξαν αρκετά προβλήματα όποτε ας τα πάρουμε ένα ένα.
Αρχικά κάποιοι παίκτες από τους DD δεν είχαν το tournamet client (για δεύτερη φόρα από όσο αναφέρουν παίκτες των GRE),κάτι που κανονικά είναι υποχρεωμένοι να έχουν έτοιμο και δε φέρει κάνεις άλλος γι αυτούς ευθύνη. Αφού οι GRE δέχονται να παίξουν στον EUNE Server, πέφτει το ρεύμα στη περιοχή όπου ήταν ο Forg1ven και το Warrior Lady με αποτέλεσμα να περάσουν πάνω από 30 λεπτά(ο Forgiven στο χθεσινό του stream ανάφερε ότι και μετά δεν άνοιγαν κάποια pc). Αφού αντιμετωπίστηκε και αυτό το πρόβλημα έρχεται καπάκι πρόβλημα με το ping του Dest1ny όπου αναγκάζετε να κάνει restart το modem του. Δε φτάναν όλα αυτά, οι DD αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον TeamSpeak Server τους και οδηγούν το παιχνίδι σε ένα ακόμα pause.

Ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια πήρε η στάση του Warrior Lady όπου ήταν αμέτοχος στο όλο θέμα. Αντιεπαγγελματική ήταν και η στάση μερικών παικτών από τους GRE όπου κάναν BM κατά τη διάρκεια του pause, όπου και παραδέχτηκαν ότι ήταν λάθος τους.

H στάση του LGC όμως είναι αυτή που για άλλη μια φόρα έδωσε δικαιώματα στον κόσμο όπου το αποδοκίμασε.
Συγκεκριμένα το LGC δεν έδωσε το παιχνίδι αλλά ούτε καν το 1 game στους GRE σε αντίθεση. Κάτι εντελώς αντίθετο με αυτό που έγινε με τους WLGaming όπου τους ζητήθηκε να απαντήσουν άμεσα για το αν μπορούν να παίξουν και δε τους δόθηκε κανένα περιθώριο να αντιδράσουν.
Δε δέχθηκε ούτε να γίνει αναβολή το match και όταν οι GRE είπαν να μη παίξουν απειλήθηκαν με ήττα και πρόστιμο.

Τελικά τι ακριβός είναι το LGC ένα πρωτάθλημα που προσπαθεί να γίνει σοβαρό και να συνεργαστεί με τη Riot, ή ένα πρωτάθλημα που ο μόνος σκοπός είναι να διαφημίζονται τα Inspot;
Σύμφωνα με δηλώσεις του Forgiven(όπου μπορείτε να δείτε στο παρακάτω clip) τα Inspot απαγορεύουν στις ομάδες τους να παίξουν στο τουρνουά The League, μιας και είναι ανταγωνιστικό του LGC.
Μήπως τώρα είναι ποιο ξεκάθαρο γιατί και ο Panathinaikos αποφάσισε να αποχωρήσει από το LGC και απλά το περιστατικό στη Λάρισα ήταν μια απλή αφορμή;

Παρακάτω υπάρχουν οι αναρτήσεις που κάναν οι παίκτες στις σελίδες τους στους Facebook.


Δείτε σχετικό άρθρα για το LGC εδώ

Δείτε όλο το χτεσινό Stream του Forgiven όπου λέει για το τι έγινε αλλά και συζήτηση με τον Freezy. Συγκεκριμένα στα 33.30 λεπτά αναλύει το τι έγινε και στο 2 ώρες και 22 λεπτά μιλάει με τον Freezy.

Πείτε τη γνώμη σας σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα.
Coming Soon

Coming Soon

Μετά από όλα αυτά το LGC θεώρησε σωστό να διαφημίσει μέσω Facebook το χθεσινό αποτέλεσμα.

Comments

comments

aristotelis filaktos

Είμαι ο Αριστοτέλης ή γνωστός και ως DarkMagician (ναι ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το nickname που διάλεξα είναι αυτό που ήθελα, αλλά τώρα πάει, δεν αλλάζει :P ). Γεννημένος το 1995 και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμουν με το gaming, από το Gameboy και διάφορες κονσόλες, όσο και με το pc. Πλέον η αλήθεια είναι ότι το pc και τα online games με έχουν κερδίσει. Αυτή τι στιγμή σπουδάζω γραφίστικη καθώς και πληροφορική. Μιας και το gaming αλλά και τα anime είναι κάτι που μου αρέσουν πολύ έφτιαξα ένα site σχετικό με αυτά που μάλλον θα το ξέρετε (ελπίζω δηλαδή) το GameSenpai.gr.