Τι γίνεται τελικά με το καινούργιο Five Nights at Freddy’s

Ο δημιουργός του Five Nights at Freddy’s Scott Cawthon , μας ενημερώνει  ότι έχει παρατήσει τα σχέδια που είχε για να κυκλοφορήσει το έκτο παιχνίδι στην γνωστή σειρά horror παιχνιδιών . Το μήνυμα του τελικά είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει σκευωρίες ότι όλα αυτά είναι για ακόμη μια φορά ένα κόλπο για να διαφημίσει το καινούργιο του παιχνίδι , όπως έχει κάνει πολλές φόρες στο παρελθόν .

Σε ένα post του στον Steam   ο Scott Cawthon , έγραψε ότι δουλεύει σε ένα καινούργιο παιχνίδι , αλλά αποφάσισε να το παρατήσει , επειδή απλά δεν ήθελε να ασχοληθεί άλλο με αυτό .

Αναλυτικά στο post του γράφει , ότι τον τελευταίο μηνά ρίχνει συνέχεια hints για το καινούργιο του παιχνίδι και μας επιβεβαιώνει ότι όντος δούλευε πάνω στο παιχνίδι  και δεν ήταν απλά σκευωρίες . Αφού πίεζε συνεχεία τον εαυτό του κάθε μέρα ,κατάλαβε ότι δεν γουστάρει τελικά να δουλεύει πάνω σε αυτό  . Έπειτα μας λέει , ότι με κάθε καινούργια κυκλοφορία του Five Nights at Freddy’s , οι απαιτήσεις όλο και γίνονται περισσότερες ,όπως και πρέπει να γίνεται  , καθώς κάθε καινούργιο παιχνίδι , πρέπει να είναι καλύτερο από το προηγούμενο του . Το θέμα είναι όμως , ότι  αυτή η συνεχής πίεση τον έχει αναγκάσει να αφήνει πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή του ,για να μπορεί να απαντήσει σε αυτές τις απαιτήσεις .

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να σταματήσει  και να μην  δείξει την όποια  πρόοδο έχει γίνει  πάνω στο παιχνίδι , ζητώντας επίσης από  οποίον ασχολήθηκε με το παιχνίδι , να κρατήσει μυστικές τις πληροφορίες για αυτό .

Ο Cawthon φημίζεται για το ότι χρησιμοποιεί  αστειάκια και κόλπα  , με σκοπό να δώσει δημοσιότητα στα παιχνίδια του , όπως περίεργα trailers και κρυφά μηνύματα . Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα , πολλά άτομα στο Reddit να πάρουν το post αυτό του Cawthon και να πουν ότι , είναι απλά ένα ακόμα αστείο .Παρόλα αυτά ο ίδιος σε απάντηση του , που ακολούθησε , είπε στους followers του ότι δεν είναι troll ,καθώς λέει ότι ποτέ δεν θα ήθελε να τους trollάρει .

Ο Cawthon πάντως ασχολείται αυτήν την περίοδο και με άλλα παιχνίδια και project , καθώς θέλει να δημιουργήσει ένα καινούργιο παιχνίδι ,το οποίο θα είναι διασκεδαστικό και όχι τρομακτικό για τους fans του . Επίσης βοηθάει στην δημιουργία μιας ταινίας Five Nights at Freddy’s , αλλά και σε ένα βιβλίο και ελπίζει και την κυκλοφορία του Five Nights at Freddy’s σε VR κονσόλες .

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV