Το καινούριο trailer Star Wars Battlefront 2 μας δείχνει τις διαγαλαξιακές μάχες με τα Starfighter

Το καινούριο trailer του Star Wars Battlefront 2 μας δείχνει μια πρώτη μάτια ,για το πως θα είναι οι διαγαλαξιακές μάχες με τα διαστημόπλοια του Star Wars ,εμπνευσμένα από το lore και των τριών εποχών των ταινιών του Star Wars.

 

 

To trailer είναι φτιαγμένο με in-game υλικό και όχι με αληθινό gameplay από το παιχνίδι ,όποτε ότι βλέπουμε είναι δημιουργημένο με τέτοιο τρόπο , ώστε  να μας δείξει τις δυνατότητες του παιχνιδιού . Στο trailer βλέπουμε σαν πιλότους τον Yoda, Darth Maul, Darth Vader, Han Solo, Luke Skywalker και Poe Dameron ,κάποιοι από τους ήρωες αυτούς κιόλας ,τους βλέπουμε να πιλοτάρουν τα Starfighters για πρώτη φορά ,όπως ο Yoda .Επίσης στο βίντεο ,βλέπουμε και μερικούς από τους χάρτες ,στους οποίους θα μονομαχούμε και μεις ,όταν με το κάλο βγει το παιχνίδι .

Πολλές διαφορετικές περιοχές γίνονται ορατές στο βίντεο ,όπως η μάχη που παίρνει μέρος στα Unknown Regions,διπλά σε ένα Star Destroyer ,εμπνευσμένο από τις καινούριες ταινίες Star Wars ,άλλα και της μάχες στην  Endor και στα απομεινάρια του Death Star από την original τριλογία . Όμως δεν παίρνουν μέρος όλες οι μάχες στο διάστημα ,καθώς βλέπουμε μαχητικά να πολεμάνε ανάμεσα από κτίρια ,όπως στον πλανήτη Kamino.

To Star Wars Battlefront 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV