Το πρώτο θρυλικό Pokemon έρχεται στο Pokemon Go

Επιτελούς στο Pokemon Go αρχίζουν και μπαίνουν θρυλικά Pokemon , πράγμα που περιμέναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό .Από αυτό το σαββατοκύριακο κάθε εκπαιδευτής Pokemon  θα μπορέσει να πιάσει το πρώτο θρυλικό Pokemon στο παιχνίδι .

Όσοι θα μπορέσουν να επισκεφτούν το Pokemon Go Fest ,το οποίο γίνεται στο Grant Park του Σικάγο , θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν το πρώτο αυτό θρυλικό Pokemon .Έτσι λοιπόν το Σάββατο 22 Ιουλίου όσοι βρίσκονται στο event ,θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε ένα  “epic Raid Battle” ,που όμως θα ξεκλειδωθεί μόνο αν πιάσουν αρκετά Pokemon .Αν καταφέρουν και νικήσουν το Raid αυτό ,τότε παίχτες Pokemon Go σε όλον τον κόσμο θα μπορέσουν και αυτοί με την σειρά τους να πιάσουν το θρυλικό αυτό Pokemon στα γυμναστήρια τους  .

 

Ξεκινώντας από την Κυριακή 23 Ιουλίου Pokemon Go παίχτες θα μπορούν να συνεργαστούν με τους φίλους τους και να πάρουν μέρος σε θρυλικές Raid Battles .Τα θρυλικά αυτά Pokemon θα είναι σαν όλα τα άλλα Pokemon όμως δεν θα μπορούν να αμυνθούν σε γυμναστήρια .Το πρώτο θρυλικό Pokemon θα εμφανιστεί το Σάββατο , άλλα περισσότερα θρυλικά Pokemon αναμένονται να εμφανιστούν στο υπόλοιπο του χρόνου .Δεν γνωρίζουμε πιο θα είναι το θρυλικό αυτό Pokemon , άλλα θα μάθουμε αυτό το Σάββατο .

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV