Πριν από περίπου 8 μήνες κυκλοφόρησε το Call of Duty : Infinite Warfare Digital Legacy Edition το οποίο πέραν του βασικού παιχνιδιού περιείχε μια remastered έκδοση του Call of Duty : Modern Warfare , το οποίο από πολλούς χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο της σειράς , ενώ 10 χρόνια μετά έχει ακόμα ενεργό multiplayer.

Χθες η Activision έκανε το Remaster του MW διαθέσιμο στο Steam στην τιμή των 40€ . Δυστυχώς, παρά πάσαν προσδοκίαν , η Activision κατάφερε για άλλη μια φορά να μας απογοητεύσει. Κακές επιδόσεις , δυσπροσάρμοστο mouse sensitivity και σχεδόν νεκρό online community είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το παιχνίδι βυθίστηκε ήδη από την δεύτερη μέρα στο 35% θετικών κριτικών. Επίσης η τιμή των 39,99€ δεν βοηθά την κατάσταση , πόσο μάλλον όταν κλασικές πίστες του αρχικού MW πωλούνται ως DLC.

Αν η Activision ασχοληθεί με το παιχνίδι και καταφέρει να φτιάξει τα προβλήματα που μαστίζουν τους παίκτες , ίσως να υπάρξει ελπίδα. Αλλά γενικά αν σκοπεύετε να δώσετε 40€ για το MW remaster , καλύτερα να δώσετε 20€ για το original Modern Warfare , που όλοι αγαπήσαμε, και κρατήστε τα υπόλοιπα 20€ για κάτι άλλο.