Το Division ανακοινώνει μεγάλο δωρεάν Update

Το Division θα κάνει ένα μεγάλο δωρεάν update αυτό το Φθινόπωρο και σήμερα είδαμε τι “τρέχει”. Η Ubisoft ανακοίνωσε  ότι το update 1.8 περιλαμβάνει 2 νέα mode παράλληλα με μια νέα περιοχή.

Το update διαθέτει ένα νέο cooperative mode καθώς και ένα competitive gametype. Το Co-op mode ονομάζεται Ressistance. Σε αυτό το mode 4 παίκτες συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν ορδές που οι εχθροί όσο πάνε και δυσκολεύουν. Σύμφωνα με την Ubisoft το Ressistance θα είναι μοναδικό, γιατί για πρώτη φορά στο παιχνίδι τα εχθρικά function θα συνεργαστούν μεταξύ τους για να σας νικήσουν!

 

Στο PvP mode, Skirmish όπως αποκαλείτε, δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών αντιμετωπίζουν η μια την άλλη. Είναι ουσιαστικά Deathmatch, ανταγωνίζεστε για τον μεγαλύτερο αριθμό των Kills πριν λήξει ο χρόνος. Το kill μετράει όταν ο παίκτης εξαλειφθεί τελείως!

Οι παίκτες επίσης μπορούν να δουν το West Side Pier, μια νέα περιοχή που επεκτείνετε στον υπάρχοντα χάρτη. ” To Division (οι παίκτες δηλαδή) πρέπει να εξερευνήσουν την περιοχή για να επιβεβαιώσουν ότι όντως τα εχθρικά function ξεκίνησαν μια συμμαχία και να καθορίσουν τον λόγο του ξαφνικού ενδιαφέροντός τους για αυτή τη περιοχή”, εξήγησε η Ubisoft.  Τα νέα mode θα μπούνε στο West Side Pier.

Τέλος το Update 1.8 θα προσθέσει ένα social space-safe house που λέγεται Camp Clinton όπως και με τα υπάρχοντα safe house, θα μπορείτε να συνεργαστείτε με παίκτες και να αλλάξετε Gear χωρίς εχθρούς τριγύρω. 

Το Update περιλαμβάνει επίσης ορισμένες σημαντικές τροποποιήσεις, γενικές επισκευές και αλλαγές ισορροπίας. Το “Underground DLC” δέχεται κάποιες αλλαγές και το Gear system θα βελτιστοποιηθεί. Η Ubisoft θα μιλήσει περισσότερο για αυτές τις αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες.

Προσωπικά πιστεύω η Ubisoft έκανε ένα μεγάλο βήμα στο να βγάλει Free update όπως το λέει. Μου φαίνεται αρκετά καλό και εννοείτε πως θα το δοκιμάσω! Να δω τους Cleaners να συνεργάζονται με Rikers και Hunters για να σε νικήσουν και τίποτα άλλο!

Πείτε μας και εσείς την γνώμη σας στα σχόλια

Comments

comments

Paris Zahariadis

Είμαστε οι BeastMode, ποιο συγκεκριμένα, Πάρης, Ιάσονας και Σάκης. Ασχολούμαστε χρόνια με το Gaming και την τεχνολογία. Επίσης τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε με το YouTube και το Twich. Μπορείτε να δείτε το Profile μας στο Facebook και να ενημερώνεστε από εκεί για το οτιδήποτε κάνουμε.