Το Monster Hunter: World έρχεται τον Ιανουάριο του 2018

Το Monster Hunter: World είναι ένα Action role-playing παιχνίδι το οποίο παίζετε σε Open World περιβάλλον και είναι Third Person. 

Σ αυτό το παιχνίδι ο παίκτης παίρνει το ρόλο του κυνηγού που του έχει ανατεθεί από το “Reasearch Commission”  για να κυνηγάει και να σκοτώνει μεγάλα τέρατα που περιφέρονται έξω από την κεντρική βάση του Astera επειδή ενοχλούν στο να σπουδάσουν.

Η Capcom θα κυκλοφορήσει το Monster Hunter: World για το PlayStation 4 και το Xbox One στις 26 Ιανουαρίου 2018. Το παιχνίδι θα έρθει στα PC σε απροσδιόριστη ημερομηνία αργότερα.

Ένα νέο τρέιλερ για το Monster Hunter: World έκανε επίσης ντεμπούτο σήμερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony πριν από το Tokyo Game Show 2017. Το trailer TGS παρουσιάζει νέα πλάσματα και περιβάλλοντα, όπως το Pukei-Pukei και το Nergigante, καθώς και το στάδιο Coral Highlands και η Astera, η βάση των εργασιών της Επιτροπής Έρευνας. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ Monster Hunter: World.

Επίσης στην Ιαπωνία η Sony θα κυκλοφορήσει ένα PS4 Pro  που θα έχει το Monster Hunter: World για θέμα, δείτε το παρακάτω.

Προσωπική μου άποψη : Ωραίο φαίνεται το παιχνιδάκι ωραίο και το Theme του PS4 pro (μακάρι να είχα τα χρήματα να το πάρω :P) Αλλά όπως είπα και σε άλλα άρθρα, δεν μπορώ να σχηματίσω ολοκληρωμένη γνώμη για το game. Φαίνεται πως θέλει λίγο φτιάξιμο ακόμα στον τρόπο κίνησης και στα γραφικά του. Θα δείξει, έχει αρκετό καιρό ακόμα ώστε να βγει. 

Comments

comments

Paris Zahariadis

Είμαστε οι BeastMode, ποιο συγκεκριμένα, Πάρης, Ιάσονας και Σάκης. Ασχολούμαστε χρόνια με το Gaming και την τεχνολογία. Επίσης τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε με το YouTube και το Twich. Μπορείτε να δείτε το Profile μας στο Facebook και να ενημερώνεστε από εκεί για το οτιδήποτε κάνουμε.