Πολλά έχουν συμβεί από τον Ιανουάριο που η Hi-Rez Studios ανακοίνωσε το Battlegrounds, ένα battle royale mode για  hero-shooter  Paladins.
Μέτα από ένα μηνά και μετά από κάποια tests που έκαναν παίκτες , ο developer αποφάσισε να μετονομάσει το mode  και να το ξεχωρίσει σαν παιχνίδι  δίνοντας του το όνομα Paladins Realm Royale.Αυτό συνεπάγεται κάποιες “aggressive αλλαγές” που αναγκαστικά έπρεπε να σταματήσουν τα testings για λίγο.
Τώρα όμως είναι πάλι εδώ, και η Hi-Rez καλεί τους παίκτες σε  closed alpha access.

Τα κλειδιά ήταν δύσκολο να βρεθούν γι αυτό ο πρόεδρος της Hi-Rez  Stewart Chisam  ανέβασε στο tweet ένα σύνδεσμο με μια σελίδα εγγραφής  με οδηγίες για το πώς θα συμμετάσχει κάθε παίκτης αλλά μέσα σε λίγες ώρες τα κλειδιά εξαντλήθηκαν.Η Hi-Rez λέει ότι θα “δώσει  σύντομα τη δυνατότητα  για περισσότερους εγγραφές “, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στα Paladins forums..

Όσον αφορά το πώς θα μοιάζει  το Realm Royale, οι παίκτες που έχουν ήδη ή θα εγγραφούν δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν κανένα βίντεο ή εικόνες του παιχνιδιού, όποτε δεν έχουμε καμιά άλλη λεπτομέρεια να παρουσιάσουμε .Ωστόσο, η Hi-Rez μας άφησε να ρίξουμε μια ματιά στο game’s weapon crafting system και στον χάρτη του παιχνιδιού  εχθές στο  forum .Οι παίκτες θα lootaroun  όπλα, armour και abilities  σε όλο τον χάρτη και θα έχουν την επιλογή να σπάσουν οποιοδήποτε item και να το μετατρέψουν σε  Shards.
Μαζεύοντας  100 Shards  θα είστε σε θέση να επισκεφθείτε ένα forges dotted σε οποιοδήποτε σημείο του   χάρτη και να δημιουργήσετε ένα random legendary weapon ή ability.

Όπως λέει η Hi-Rez, μερικοί παίκτες θα μπορούν να  φρουρούν forges  με την ελπίδα να πιάσουν άλλους παίκτες  και να κλέψουν τα loot τους, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε trip θα έχει  ισορροπημένο  ρίσκο  και κέρδος.

Μπορείτε να δείτε το forging system σε δράση στο παρακάτω screenshot, μαζί με μια εικόνα του χάρτη του παιχνιδιού.
Το map είναι χωρισμένο σε πέντε μεγάλα τμήματα και τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά φαίνονται να είναι  το Badlands :μια αμμώδης περιοχή στο πάνω αριστερό μέρος και το Everfrost:μια παγωμένη ζώνη στην πάνω δεξιά γωνία.