Το Rainbow Six Siege θα είναι free to play αυτό το σαββατοκύριακο

Αν κάποιοι από σας,για κάποιο λόγο , έχουν κρατηθεί και δεν έχουν αγοράσει το Rainbow Six Siege ,αυτό το σαββατοκύριακο είναι η ευκαιρία σας για να παίξετε ,εντελώς τσάμπα το παιχνίδι .Το παιχνίδι θα μπορείς να το παίξεις τσάμπα και στο Steam αλλά και απευθείας από το Uplay .

H περίοδος που θα είναι τσάμπα το παιχνίδι ,ξεκινάει από αύριο και τελειώνει στις 27 Αυγούστου . Αν σε αρέσει το παιχνίδι και θες έπειτα να το αγοράσεις ,κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής ,θα μπορείς να αγοράσεις το παιχνίδι στο μισό της τιμής του .Ο λόγος που γίνεται το event αυτό είναι γιατί ,στις αρχές του επόμενου μήνα ,θα κυκλοφορήσει το καινούριο expansion , με την ονομασία  ΄Operation Blood Orchid΄.

 

 

Όσο για το expansion ,ο καινούργιος χάρτης θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου για όλους τους παίχτες ,αλλά οι operators θα ξεκλειδωθούν μόνο για όσους έχουν season pass και για όσους δεν έχουν season pass ,θα ξεκλειδωθούν στις 5 Σεπτεμβρίου .

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV