Φαρμάροντας 300 ευρώ φούστες στο PUBG

Μεγάλα παιχνίδια σαν το WoW και το Team Fortress 2 βοήθησαν να γίνει γνωστή η τεχνική , του να μένεις ακίνητος σε ένα παιχνίδι και παθητικά ,να κερδίζεις in-game αντικείμενα χωρίς να παίζεις . Σε αυτά τα παιχνίδια όπως και σε άλλα , οι παίχτες μπαίνουν σε έναν server , ειδικά φτιαγμένο για να μένεις ακίνητος και να μην παίζεις και βάζοντας ένα macro για να κουνιέται λίγο ο χαρακτήρας τους ,δεν τους πετάει το παιχνίδι για AFK ,έτσι μπορούν και καρπώνονται τα in-game rewards χωρίς κόπο .

Το PlayerUknown BattleGrounds ,οντάς ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιά ,φυσικά είναι θύμα αυτής της τεχνικής αυτης .Κάποιοι παίχτες χρησιμοποιούν την τεχνική αυτή για να κερδίζουν coins ,με τα οποία επιβραβεύει το παιχνίδι τον παίχτη για κάθε παιχνίδι που έχει παίξει ,ανάλογα κιόλας με το πόση ώρα επιβίωσε .Έτσι λοιπόν οι idlers μπορούν και κερδίζουν σε κάθε match από 50-70 coins μέχρι και όσα περισσότερα μπορούν ,ανάλογα με το πόσο καλά θα κρυφτούν στο χάρτη για να επιβιώσουν χωρίς να τους βρει κάποιος .

 

 

Στις 3 Αυγούστου ,η Βlue-hole εισήγαγε στο παιχνίδι, κουτιά τα οποία μπορείς να τα ανοίξεις με ένα κλειδί που κοστίζει 2.50 ευρώ ,όπου τα ποιο σπάνια αντικείμενα στο κουτί αυτό μπορούν να πουληθούν για εκατοντάδες ευρώ .Τα κουτιά που μπορείς να πάρεις στο παιχνίδι πουλιούνται από 1 ευρώ μέχρι και 3.50 στο Steam Market  ,όποτε είναι ένας  σταθερός τρόπος να βγάλεις λεφτά  .

 

Βεβαία όπως είναι φυσικό , αυτή η δραστηριότητα έχει ενοχλήσει αρκετούς παίχτες που παίζουν κανονικά το παιχνίδι , παρότι οι idlers σε κάθε match κυμαίνονται από 4-5 μέχρι 8-10 και κάποιες φορές μπορεί και παραπάνω.

Comments

comments

Stergios Savvidis

Gaming και Airsoft είναι οι αγαπημένες μου ασχολίες .Φανατικός οπαδός των Post-apocalyptic παιχνιδιών και σεναρίων .Υποστηρικτής των Zombie για την κατάκτηση του κόσμου . Θα με βρείτε in-game με το όνομα Trelos IV