Φωτιά με φωτιάαααααααα

Σοκαριστήκαμε. Η ΚΟΝΑΜΙ, σαν άλλος Ronaldinho στις δόξες του, κάνει τη μια σωστή κίνηση μετά την άλλη. Μετά την ομολογουμένως πρωτοφανή για τα δεδομένα της τα τελευταία χρόνια επιτυχία στα δύο τελευταία structure decks (το Dimensional Guardians σαν pack κάνουμε πως το ξεχάσαμε ήδη. Τι; Ποιο pack;) και την meh επιτυχία της με το Frightfur Reborn, ξαναχτυπά για να δώσει ζωή σε ακόμα ένα ξεχασμένο archetype.

Σε ένα deck που μαστιζόταν από inconsistency και έλλειψη disrupt στο γύρο του αντιπάλου, να σου ένα τέρας που κάνει και τα δύο. Με negation effect με επιπρόσθετο destroy και με free reborn για τον αδικοχαμένο Garunix στο νεκροταφείο μετά από Warning (και φυσικά Rekindling/Tenki target because Fire Kings), o Ganesha είναι πλέον ο ΜVP του deck. Κλείνει τρύπες, επιδιορθώνει βλάβες, καθαρίζει τζάμια. Θα είμαι σύντομος αυτή τη φορά, μιας και η κάρτα μιλάει από μόνη της και γω ψιλοβαριέμαι να γράψω, για όλους τους Fire King fans out there το μόνο που μένει να ελπίζουμε είναι μια κυκλοφορία της κάρτας σε common και το deck θα έχει ακόμα μια ευκαιρία στο όνειρο. Ή τουλάχιστον σε κάποιο local.

Reaper out

 

Comments

comments

Reaper of the Cards

Bio incoming in 3, 2, 1... το πίστεψες ε; Ε λοιπόν δεν έχει bio! Πλάκα κάνω, έχει. Αλέξης λέγομαι, ή αλλιώς Reaper of the Cards. Πρώην Head Admin και Ruling Guru του Dueling Network. Θα μάθεις πράγματα εδώ! Ξεκίνα το διάβασμα. Duelingbook username: Reaper of the Cards