Χαλιά, πατάκια, μοκέτες

Τα χρόνια περνάνε, οι μόδες έρχονται και φεύγουν και τα μούσια μεγαλώνουν. Προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να κρατηθείς μέσα στα πράγματα, μόνο για να δεις τα πάντα να σε προσπερνάνε σαν σταματημένο. Το playmat που έχεις δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση φυσικά.

Παίρνοντας το ένα sneak peek μετά το άλλο, κατάφερες να μαζέψεις περισσότερα χαλιά κι από την Μοιραράκη, ακόμα και αν μπορείς εξ ορισμού να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα κάθε φορά. Για σένα αποτελούν ένα status symbol και πιστεύεις οτι έχοντας αρκετά αυτομάτως γίνεσαι καλύτερος duelist. Aν αφού διάβασες αυτή την πρόταση συνεχίζεις να το πιστεύεις, άσε καλύτερα το Yu-Gi-Oh και πήγαινε στο τοπικό ΚΑΠΗ για ξερή με τους παππούδες. Το μέσο επίπεδο της κοινότητας του παιχνιδιού μόλις ανέβηκε καναδυό μονάδες.

Η “παγίδα” στην οποία έχουν πέσει οι περισσότεροι χωρίς να μπορούν να το προβλέψουν μας έρχεται κατευθείαν από την ΚΟΝΑΜΙ και τις λαμπρές τους ιδέες. Για να βοηθήσουν τους νέους παίχτες αποφάσισαν να ενσωματωνουν πάνω σε κάθε playmat καθοδηγητικές ζώνες μιας και ο κόσμος είχε την τάση να βάζει τις Field Spells αντί για τέρατα και τις παγίδες στο Extra Deck.


Όλα καλά και όμορφα, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να αλλάξουν το παιχνίδι και μάζι του και τις ζώνες του γηπέδου. Εν μια νυκτί όλα τα playmats-for-dummies απέκτησαν ημερομηνία λήξης μιας και το γήπεδο υπέστη ριζικές αλλαγές οι οποιές φυσικά θα αντικατοπτρίζονται επακριβώς στα νέα playmats που η αγαπημένη μας εταιρία θα κυκλοφορήσει μετά την εφαρμογή των αλλαγών.


Λύσεις φυσικά υπάρχουν, για κάθε μυαλό και κάθε τσέπη. Μπορείς να μείνεις ο ματαιόδοξος φαταούλας που ήσουν μέχρι τώρα και να συνεχίσεις να μαζεύεις playmats αγνοώντας τα προηγούμενα που είχες.


Mπορείς να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς ένα από τα παλιά σου “λάθος” playmat, απλά βάζοντας τις κάρτες στις νέες τους θέσεις ελπίζοντας (ειδικά στην αρχή) για λίγο cheating, ειδικά ενάντια σε άπειρους αντιπάλους γιατί τέτοιος είσαι. Ή φυσικά υπάρχει και η επιλογή να μπλέξεις τα μπούτια σου παίζοντας ότι να ναι.


Αν οι παραπάνω λύσεις δεν σε καλύπτουν, αν νιώθεις οτι καταδιώκεσαι από τους κανόνες και τα “πρέπει”, αν η μικροαστική ζωή σε πνίγει και προτιμάς να πας να πεθάνεις από την πείνα σε κάποιο βουνό, υπάρχει λύση. Playmat χωρίς τις fucking ζώνες. Δεν είσαι φλούφλης, δεν σου αρέσει να σε παίρνουν από το χεράκι! Θέλεις να παίζεις το game hardcore, σαν άντρας! Πήγαινε βρες λοιπόν ένα playmat που να έχει μια εικόνα πάνω του και τίποτα άλλο. Ένα welcome πόρτας στην τελική. Κάνε τη διαφορά και άσε τους άλλους να κοιτάνε με δέος και απορία.

Comments

comments

Reaper of the Cards

Bio incoming in 3, 2, 1... το πίστεψες ε; Ε λοιπόν δεν έχει bio! Πλάκα κάνω, έχει. Αλέξης λέγομαι, ή αλλιώς Reaper of the Cards. Πρώην Head Admin και Ruling Guru του Dueling Network. Θα μάθεις πράγματα εδώ! Ξεκίνα το διάβασμα. Duelingbook username: Reaper of the Cards