Αυτή είναι μια προσωπική λίστα με Games που είναι για παλιά PC Systems

10:HULK(2003)

Το Hulk είναι μια σειρά βίντεοπαιχνιδιών που βασίζεται στην ταινία με το ίδιο όνομα. Αναπτύχθηκε από την Radical Entertainment και κυκλοφόρησε από την Vivendi Universal Games. Ένα χαρακτηριστικό υπογραφής έχει ο Eric Bana το ρόλο του Bruce BannerΚυκλοφόρησε στις 27 Μαΐου 2003 για όλες τις κονσόλες παιχνιδιών και επίσης κυκλοφόρησε για το Game Boy Advance ως The Incredible Hulk

9:Το Prince of Persia:The Sands of Time

Το Prince of Persia: The Sands of Time είναι βιντεοπαιχνίδι δράσης,περιπέτειας,πλατφόρμα που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2003 από την Ubisoft για τα Microsoft Windows, το GameCube, το PlayStation 2, το Xbox και μία δισδιάστατη εκδοχή για το Game Boy Advance.Η ιστορία ακολουθεί έναν πρίγκιπα, που αναφέρεται μόνο ως Prince μέσα στο παιχνίδι, του οποίου ο πατέρας λεηλατεί την πόλη ενός Μαχαραγιά, με την παρότρυνση του προδότη Βεζίρη της πόλης. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο Prince αποκτά ένα εύρημα με το όνομα Dagger of Time (Στιλέτο του Χρόνου), ενώ ο στρατός του παίρνει μία κλεψύδρα με το όνομα Sands of Time (Άμμος του Χρόνου).

8:Guilty Gear X2

Το Guilty Gear X2, επίσης γνωστό ως Guilty Gear XX και υπότιτλος, είναι ένα παιχνίδι μάχης που αναπτύχθηκε από το Arc System Works και κυκλοφόρησε απο την Sammy Studios. Το τρίτο κύριο τμήμα της σειράς Guilty Gear, Guilty Gear X2, προκάλεσε την πλοκή της σειράς, καθώς επίσης εισήγαγε νέους χαρακτήρες.

7:Company Of Heroes

To Company Of Heroes  είναι ένα βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που το 2006  αναπτύχθηκε από την Relic Entertainment και δημοσιεύτηκε από την THQ για τα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows και MacOS. Ήταν ο πρώτος τίτλος που έκανε χρήση της ετικέτας Games for Windows.

6:Hitman: Blood Money

Το Hitman: Blood Money είναι ένα παιχνίδι stealth που αναπτύχθηκε από την IO Interactive και δημοσιεύτηκε από την Eidos Interactive για τα Microsoft Windows, το PlayStation 2, το Xbox και το Xbox 360.Η ιστορία ακολουθεί τη ζωή του επαγγελματία δολοφόνου, Agent 47, όπως διηγείται σε κοψίματα από έναν πρώην διευθυντή του FBI σε έναν δημοσιογράφο που συνομιλεί.

5:Counter-Strike: Condition Zero

Το Counter-Strike: Condition Zero είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2004 με τη χρήση της GoldSrc. Το Counter-Strike: Condition Zero διαθέτει λειτουργία πολλών παικτών, η οποία περιλαμβάνει ενημερωμένα μοντέλα χαρακτήρων, υφές, χάρτες και άλλα γραφικά βελτιώσεις. Περιλαμβάνει επίσης δύο πλευρές ο οποίος ο παίκτης διαλέγει Αντιτρομοκράτες ή τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένου του Condition Zero: Deleted Scenes.

4:GUN

Το Gun είναι ένα παιχνίδι δράσης,περιπέτειας,Western  που αναπτύχθηκε από την Neversoft και κυκλοφόρησε από την Activision για τα Microsoft Windows, το PlayStation 2, το Xbox, το GameCube και ως τίτλος κυκλοφορίας για το Xbox 360 το 2005. Στο PSP(Playstation Portable) κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα κάτω από τον τίτλο Gun: Showdown, αυτή η έκδοση διαθέτει νέες αποστολές, λειτουργία πολλών παικτών και άλλες προσθήκες που δεν ήταν διαθέσιμες στις εκδόσεις κονσόλας.

3:Call of Juarez:Bound in Blood 

Το Call of Juarez:Bound in Blood είναι  παιχνίδι FPS,Western video game που αναπτύχθηκε από την Techland και κυκλοφόρησε από την Ubisoft για το PlayStation 3, το Xbox 360 και τα Microsoft Windows. Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Call of Juarez . Δύο επιπλέον παιχνίδια κυκλοφόρησαν που έγιναν μετά το Bound in Blood. ένα χαλαρό sequel στο σύγχρονο Λος Άντζελες και το Μεξικό (The Cartel).

2:Need for Speed: Carbon

Το Need for Speed: Carbon, είναι βιντεοπαιχνίδι αγώνων ταχύτητας από την Electronic Arts και η συνέχεια του Need for Speed: Most Wanted (2005). Κυκλοφόρησε το 2006 και είναι το δέκατο παιχνίδι στη σειρά Need for Speed

1:Call of Duty:World at War

Το  Call of Duty: World at War είναι ένα παιχνίδι FPS που αναπτύχθηκε από την Treyarch και δημοσιεύτηκε από την Activision.Κυκλοφόρησε σε Microsoft Windows,PlayStation 3,Xbox 360 και το Wii τον Νοέμβριο του 2008. Είναι το πέμπτο mainstream παιχνίδι της σειράς Call of Duty και διαδραματίζεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το παιχνίδι είναι επίσης ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του Black Ops.